Rod Stewart, mărturisire şocantă: s-a drogat cu supozitoare cu cocaină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul britanic Rod Stewart a spus într-o emisiune că obişnuia să se drogheze cu cel mai bun prieten al său, Ronnie Wood, iar metoda folosită era una mai puţin convenţională: supozitoare cu cocaină.

Rod a declarat pentru Access Hollywood că prietenul său se temea ca nu cumva cocaina să-i distrugă septul nazal şi să nu mai poate cânta, motiv pentru care cei doi au recurs la o metodă mai puţin obişnuită de administrare a drogurilor, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.. „Le puneam într-o mică pilulă şi le luam ca supozitoare. Am făcut asta ceva vreme", a spus Rod Stewart. El a cîntat alături de Ronnie Wood în trupa Faces, din 1969 şi până în 1975.

După surprinzătoarea declaraţie, cântăreţul a întrebat dacă mai este în direct şi apoi a dat puţin înapoi, spunând: „nu am fost niciodată dependent de droguri. Nu am avut niciodată nevoie de dezintoxicare. Consumul de droguri nu mi-a afectat niciodată familia sau relaţiile cu cei din jur. Am fost doar un consumator ocazional".

În legătură cu reputaţia sa de afemeiat, Rod a spus în interviu că „oamenii spun că am fost cu mii de femei. Nu am fost. Am avut relaţii cu 50-60 de femei".

Despre relaţia apropiată Ronnie Wood, Rod Stewart a povestit şi în autobiografia lansată de curând. El a oferit alte câteva amănunte picante despre viaţa sa, cum ar fi acela că cei doi seduceau tinere fane şi le aduceau în camera de hotel pe care o împărţeau. Pentru a avea intimitate, Rod şi Ronnie ridicau un zid din geamantane şi mobilă la jumătatea camerei. Tot în autobiografie, Rod a mai spus că ar fi vrut să creeze o trupă împreună cu Elton John şi cu Freddie Mercury. El avea şi un nume pentru formaţie: „Nose, Teeth & Hair".

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite