Rockul a pus stăpânire pe Capitală. Axl Rose a ajuns în Bucureşti şi promite un show incendiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Axl Rose, solistul de la Guns N'Roses
Axl Rose, solistul de la Guns N'Roses

Legendarul Axl Rose, solistul trupei Guns N'Roses, a aterizat în această dimineaţă la Bucureşti, împreună cu o parte din echipa sa.

Axl a declarat că este foarte fericit să revină în România şi că abia aşteaptă să cânte duminică, la Tuborg GreenFest powered by Rock The City. În cursul zilei de sâmbătă solistul se va odihni în hotelul de lux în care este cazat, urmând ca spre seară să facă o scurtă vizită prin Capitală.

Guns N' Roses, cap de afiş incontestabil al Tuborg GreenFest powered by Rock The City, va urca pe scena festivalului duminică, 1 iulie, de la ora 20.00. Trupa îşi doreşte să răsplătească fidelitatea fanilor printr-un recital extraordinar, care va dura aproximativ trei ore.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City şi-a dechis porţile vineri, 29 iunie. În prima seară de festival, energicul show al trupei germane Heaven Shall Burn a încins atmosfera. Solistul Marcus Bischoff a condus „ostilitățile" de pe scenă, iar trupa a întreţinut audiența cu un recital de peste o oră.

Spectatorii prezenți în prima zi a Tuborg GreenFest powered by Rock The City au apreciat în mod deosebit spectacolul trupei rock, Celelalte Cuvinte, formaţie cu 30 de ani de experienţă în industria muzicală romanească. Toate trupele preyente au fost primite de public cu entuziasm: Timpuri Noi, Luna Amară şi foarte tânăra trupă OldGreen.

Festivalul continuă sâmbătă (30 iunie) și duminică (1 iulie). Programul celei de-a doua zi a Tuborg GreenFest se prezintă astfel:

Machine Head 21:30 - 23:00

Black Label Society 19:45 - 21:00

Soulfly 18:15 - 19:15

Lacuna Coil 16:45 - 17:45

Saxon 15:30 - 16:15

Sweet Savage 14:15 -15:00

Porţile se deschid: 13:30

Duminică, 1 iulie, scena va aparține trupelor: Ugly Kid Joe, Within Temptation, The Cult și Evanescence, iar festivalul va culmina cu recitalul Guns N´Roses.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce și în România o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite