Robert Turcescu: „Cred cu tarie că media din România are nevoie de personaje salubre precum Şerban Huidu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcescu
Robert Turcescu

Criticat de o parte dintre colegii săi de breaslă după anunţul că se retrage din televiziune, Şerban Huidu are şi susţinători care cred că locul lui este în media.

„Cred că într-un astfel de context e o decizie înţeleaptă. În acelaşi timp, cred, însă, că retragerea lui Şerban Huidu din zona media trebuie să fie numai o etapă, e adevărat, nefericită, din ceea ce înseamna viaţa lui profesională şi personală. Eu cred cu tarie că media din România are nevoie de personaje salubre precum Şerban Huidu, cred că e nevoie în continuare de ironia lui muşcătoare, de inteligenţa şi creativitatea lui şi mai cred cu tărie că, într-o lume românească bântuită de miştocăreală ieftină, bâlci, grobianism şi hahaiala pornografică ridicată la rang de poantă, umorul de calitate şi inedit pe care ni l-a oferit Şerban Huidu în emisiunile lui trebuie să-şi găsească o continuare", a declarat pentru Adevărul Robert Turcescu.

„Era firească decizia lui Şerban, e firesc să vrei să te retragi după ce te-ai zgâlţâit atât de tare. Dar nu cred că acest lucru înseamnă că cineva e terminat. Şerban poate rămâne în spate, ca producător, sunt puţini oameni buni şi şcoliţi în zona asta", spune Liana Stanciu.

Aceasta nu poate da un pronostic în ceea ce priveşte o posibilă revenire a realizatorului TV în faţa camerelor de luat vederi. „Nu ştiu dacă va reveni şi nici nu pot să-mi dau eu cu părerea despre asta. Ştiu doar că îi trebuia o pauză şi că, înţelept, a decis să o ia, până când lucrurile vor intra într-un normal", a mai spus realizatoarea radio şi TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite