Rihanna va juca în filmul „Furios şi iute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Rihanna va interpreta un personaj negativ în cel de-al şaselea film din franciza "Furios şi iute/ The Fast And The Furious, informează Mediafax.

Artista, originară din Barbados, şi-a făcut debutul în calitate de actriţă cu un rol în superproducţia "Battleship", care a fost lansată pe marile ecrane în prima parte a acestui an.

În al şaselea film din seria „Furios şi iute", Rihanna va interpreta rolul unei femei fatale şi va juca alături de actorii Paul Walker şi Vin Diesel, protagoniştii acestei francize de acţiune. Scenele în care va apărea Rihanna vor fi filmate la Londra, informează tabloidul britanic „The Sun".

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa „S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, „Umbrella", „Take a Bow" şi „Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Trailer Fast and furios 6

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite