Rihanna este cea mai sexy femeie în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rihanna
Rihanna

Rihanna a fost declarată cea mai sexy femeie în viaţă în topul anual realizat de revista „Esquire".

Cântăreaţa din Barbados a fost votată cea mai sexy femeie în viaŢă în 2011 şi a surclasat vedete precum Beyoncé, Rosie Huntington şi Mila Kunis.

Rihanna a realizat un pictorial foarte provocator, apărând goală pe coperta noului număr al revistei. Artista a acordat şi un interviu pentru „Esquire", în care vorbeşte despre relaţia cu rapperul Chris Brown, care a abuzat-o fizic în urmă cu doi ani şi care a fost ulterior condamnat pentru agresiune.

image

Artista a recunoscut că resentimentele faţă de Brown „îi consumau prea mult timp" şi că acum a reuşit să treacă peste acea perioadă dificilă, potrivit dailymail.co.uk.

Rihanna a mai declarat că este fericită pentru că Brown are din nou succes în carieră, după ce reputaţia lui a fost destul de grav afectată. „Era prea multă furie. Mă bucur să văd că a reuşit din nou în carieră", a declarat cântăreaţa.

„Esquire" a realizat şi o listă a celor mai sexy femei din ţările în care revista are ediţii locale, iar reprezentanta României a fost aleasă actriţa Maria Dinulescu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite