Rihanna, alungată de pe câmp pentru că era prea sexy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fermier nervos a alungat-o pe Rihanna de pe un câmp din apropiere de orăşelul Bangor (Ţara Galilor), unde cântăreaţa filma într-o ţinută sexy pentru cel mai nou clip al său, potrivit Reuters.

Rihanna era îmbrăcată într-un set roşu de lenjerie intimă, peste care purta o pereche de jeans cu talie foarte joasă, iar pentru câteva momente a filmat chiar topless.
Mai mulţi curioşi s-au adunat la marginea câmpului unde se filma videoclipul, iar printre aceştia se afla şi Alan Graham, un fermier protestant, proprietarul pământului. „Tânăra domnişoară în cauză nu era îmbrăcată cum se cuvine", a declarat acesta. El a menţionat că habar nu avea cine este tânăra cântăreaţa, atunci când a fost sunat, cu o săptămână în urmă, şi i s-a cerut permisiunea ca filmările să aibă loc pe câmpul său.
După ce filmările au fost întrerupte, fermierul a vorbit cu Rihanna, care a înţeles situaţia. „Am vorbit cu Rihana şi sper că mi-a înţeles convingerile. Ne-am strâns mâinile şi ne-am despărţit în bune condiţii", a mai spus Alan Graham.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite