Ricky Gervais, prezentatorul Globurilor de Aur: „În comparaţie cu Oscarul, gala asta e cam cum este Kim Kardashian faţă de Kate Middleton“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul britanic Ricky Gervais a făcut iar spectacol pe scena Premiilor Globul de Aur, aşa cum a promis atunci când a fost desemnat să prezinte din nou această gală, potrivit dailymail.co.uk.

Deşi glumele sale de anul trecut au avut în vizor multe staruri şi nu au fost pe placul Asociaţiei Presei Străine la Hollywood (care decernează trofeele Globul de Aur), Gervais (50 de ani) a fost ales încă o dată gazda acestui eveniment.
Comediantul britanic nu a ratat nicio ocazie de a „împărţi" ironii fine, comentarii acide sau glume cu tentă sexuală la adresa unor staruri ca Mel Gibson, Madonna, Eddie Murphy, Jodie Foster sau Kim Kardashian.
Gervais a făcut publicul să râdă chiar de la începutul galei, cân le-a spus spectatorilor că organizatorii i-au dat o listă cu reguli pe care le va ignora oricum. „Fără blasfemii. E OK, am un vocabular uriaş. Fără nuditate. E păcat, pentru că am un foarte mare... vocabular. Dar un penis mic", a spus comicul.
Prima „ţintă" a actorului a fost chiar ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. „În comparaţie cu Oscarurile, gala asta e cam cum este Kim Kardashian faţă de Kate Middleton: mai zgomotoasă, mai vulgară, mai beată şi mai uşor de cumpărat. Pardon, de votat ", a spus acesta.

Următoarea glumă a fost la adresa canalului american NBC, care a trannsmis live ceremonia: „În această seară, îl aveţi pe cel mai mare comic britanic, care prezintă a doua cea mai importantă gală de premii din SUA, transmisă de cea de-a treia reţea de televiziune din America. Glumesc, e doar a patra".

Deşi, în mare parte, starurile prezente s-au amuzat la glumele lui Gervais, unele celebrităţi nu au primit prea bine ironiile. Madonna, spre exemplu, a recţionat la replicile comicului.

„Următoarea prezentatoare e Regina pop. E mereu la modă, e o fată materialistă şi e ca o virgină" a fost fraza care a făcut-o pe Madonna să riposteze: „Dacă eu sunt încă virgină, de ce nu vii tu să iei măsuri, Ricky?". „N-am mai sărutat o fată la TV de câţiva ani", a venit, scurt, replica lui Gervais.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite