Remus Truică, jefuit înainte de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Truică
Remus Truică

Omul de afaceri Remus Truică a fost jefuit înainte de Crăciun, după ce barca sa de agrement a fost furată de patru bărbaţi de la pontonul domeniului său de pe lacul Snagov.

Furtul a fost sesizat pe 20 decembrie de unul dintre îngrijitorii vilei lui Truică, iar hoţii au fost prinşi, după ce au fost păcăliţi de poliţiştii care au acţionat sub acoperire ca posibili cumpărători.

Hoţii au tăiat lanţul şi sforile cu care era ancorată ambarcaţiunea şi au traversat cu ea lacul Snagov, după care au ascuns-o în curtea unui complice din Ciolpani. Organele de poliţie au acţionat sub acoperire, ca posibili cumpărători, pentru a-i prinde pe făptaşi.

Conform oficialilor din Poliţia Transporturilor, cei patru hoţi, originari din localitatea Siliştea, au venit pe lacul Snagov la pescuit. Din cauza ceţei, ei s-au rătăcit şi au ajuns lângă pontonul lui Remus Truică, unde era legată, cu un lanţ şi cu patru sfori, barca acestuia.

Suspecţii au declarat poliţiştilor că au avut  "din întâmplare" un fierăstrău pe care l-au folosit pentru a tăia lanţul. Ulterior, au traversat lacul Snagov cu barca lui Truică, ascunzând ambarcaţiunea în curtea unui prieten din localitatea Ciolpani, scrie NewsIn.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite