Refresh a părăsit competiţia „X Factor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Sînă, Paula Seling şi Mihai Morar, mentorii-juraţi de la „X Factor“
Adi Sînă, Paula Seling şi Mihai Morar, mentorii-juraţi de la „X Factor“

Aflaţi pentru a doua oară consecutiv la duel, băieţii de la Refresh au fost nevoiţi să părăsească competiţia pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din România, 200.000 de euro.

Gala X Factor live de sâmbătă a adus în scenă melodii celebre de dragoste, precum „Always", „It's all coming back to me", „Umbrela" sau „Hot N Cold". În urma voturilor telespectatorilor, care au avut la dispoziţie mai bine de 24 de ore pentru a-şi vota preferaţii, concurenţii care au intrat la duel la gala live de a doua zi au fost trupa Refresh şi Antonia Filip.
În vreme ce concurenţii Paulei Seling au optat pentru o baladă ca melodie de salvare, Antonia Filip a ales melodia „Rehab" a regretatei Amy Winehouse. Adrian Sînă a decis să îi mai acorde o şansă Antoniei, Refresh părăsind astfel competiţia pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din România. În urma acestei decizii, Paula Seling a devenit mentorul -jurat cu cei mai puţini concurenţi rămaşi în competiţie.

Touch and Go au încins atmosfera duminiă seara la X Factor

După Oceana, Holograf şi Voltaj, Touch and Go au făcut show la Antena 1, cântând live melodiile care i-au făcut cunoscuţi în toată lumea. „Would you?", „Straight to no 1" sau „Tango in Harlem" s-au auzit pe cea mai mare scenă de sticlă din România. Printre artiştii care vor susţine concurenţii rămaşi în concurs se vor număra Alexander Ryback, In-grid şi Direcţia 5.
Cei opt finalişti rămaşi în competiţie sunt Alin Văduva, Diana Hetea, Iulian Vasile (mentor Adrian Sînă), Duo Voice, T&L (mentor Paula Seling), Andrei Leonte, Irina Florea şi Antonia Filip (mentor Mihai Morar). Ei vor încerca şi la acest sfârşit de săptămână să convingă publicul că au factorul X şi să câştige astfel votul şi încrederea lui.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite