VIDEO Trupa Red Hot Chili Peppers a transmis un mesaj fanilor din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena Naţională va găzdui concertul Red Hot Chili Peppers
Arena Naţională va găzdui concertul Red Hot Chili Peppers

Trupa s-a arătat foarte încântată că va susţine primul concert în România în mesajul video dedicat românilor.

Red Hot Chili Peppers a transmis salutări publicului român prin intermediul unei înregistrări video care este disponibilă pe Youtube. În imagini apar Anthony Kiedis, basistul Flea şi noul chitarist al trupei, Josh Klinghoffer.

Renumiţi pentru simţul umorului de care au dat dovadă de-a lungul timpului, băieţii nu s-au dezminţit nici de această dată, înregistrarea video reuşind cu siguranţă să aducă zâmbetul pe buzele celor care o vor urmări. „Pe 31 august vom veni să cântăm în Bucureşti şi suntem foarte încântaţi de acest lucru", spune Flea, în timp ce Anthony Kiedis se plimbă cu bicicleta.

Show-ul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe Arena Naţională, şi este inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, „I'm With You". Evenimentul este organizat de Emagic.

Mai sunt încă disponibile bilete la concert. Ele pot fi achiziţionate atât online, de pe www.MyTicket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite