Record ruşinos pentru Adam Sandler

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adam Sandler premiant la „Zmeura de aur“
Adam Sandler premiant la „Zmeura de aur“

Actorul american Adam Sandler şi filmul său „Jack and Jill“ au stabilit, duminică, un record pentru un tip de premii infame, câştigând 10 trofee Zmeura de Aur, care „recompensează“ cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti.

Reprezentanţii „The Golden Raspberry Foundation" au precizat că această comedie, în care Adam Sandler a fost producător, actor şi regizor, este primul film din istoria de 32 de ani a premiilor Zmeura de Aur care s-a impus la 10 categorii, inclusiv „cel mai prost actor“, „cea mai proastă actriţă“, „cel mai prost scenariu“ şi „cel mai prost lungmetraj“, precizează Mediafax.

În acest film, Sandler joacă rolul lui Jack, dar şi pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill. Renumitul actor american Al Pacino a fost desemnat „cel mai prost actor în rol secundar“, pentru apariţia sa specială în filmul „Jack şi Jill“. Pacino a obţinut şi o nominalizare, la categoria „cel mai prost cuplu de pe ecran“, alături de colega sa de distribuţie, actriţa Katie Holmes.

Adam Sandler, în vârstă de 45 de ani, pe lângă premiile pentru „cel mai prost actor“, „cea mai proastă actriţă“ şi a făcut parte dintre artiştii premiaţi la categoria „cea mai proastă distribuţie“.

Câştigătorii premiilor au fost aleşi în urma celor 600 de voturi ale membrilor „Fundaţiei Zmeura de Aur“ şi au fost anunţaţi pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor.

Data ceremoniei s-a schimbat faţă de anii anteriori, când infamele premii - care valorează fiecare doar câţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, pusă pe o peliculă de 8 mm ciopârţită - erau acordate cu o zi înainte de Oscaruri.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite