VIDEO Reacţia uimitoare a Andreei Marin Bănică la Gala Premiilor VIP: “Spune-mi, soţul meu este tatăl copilului tău?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin Bănică şi Adriana Nicolae, la Gala Premiilor VIP
Andreea Marin Bănică şi Adriana Nicolae, la Gala Premiilor VIP

Presa de scandal a speculat, nu de mult, că Ştefan Bănică Junior ar fi făcut un copil cu o fostă componentă a baletului emisiunii "Surprize, Surprize", Adriana Nicolae. Marţi seară, aceasta s-a aflat pentru prima oară faţă în faţă cu soţia actorului, Andreea Marin Bănică.

Cele două s-au întâlnit pe scena Galei Premiilor VIP, unde Adriana Nicolae, fosta soţie a lui Florin Piersic Junior, a fost prezentatoare, iar Andreea Marin a primit premiul pentru eleganţă.

Aceasta din urmă a profitat pentru a lămuri lucrurile cu presupusa amantă a soţului ei. "Adriana, spune-mi, soţul meu este tatăl copilului tău?", a fost întrebarea pe care Andreea Marin Bănică i-a adresat-o Adrianei.
Complet surprinsă de gestul fostei "Zâne a surprizelor", Adriana Nicolae a răspuns evaziv, afirmând că, din respect pentru familia sa şi pentru copil, preferă să nu comenteze în niciun fel subiectul.

Fosta Zână a Surprizelor a explicat, pentru agentiamondenadepresa, de ce a recurs la acest gest.
"Nu a răspuns niciodată unei întrebări simple care ar fi stins «dezbaterea naţională pe această temă: este Ştefan Bănică tatăl copilului său ori nu? Da sau nu?» E simplu. Aşa că am întrebat-o eu simplu şi direct, în această seară, dacă tot am întâlnit-o dupa atâta timp, de aceea am şi spus că viaţa le rezolvă pe toate până la urmă. Un răspuns fără sens, e clar că a fost surprinsă de atitudinea mea fără ocolişuri: «din respect pentru copilul meu, nu voi deschide acest subiect». Am spus mulţumesc pentru eleganţa în atitudine şi am coborât de pe scenă. A fost atât de clară reacţia ei, că nu mai era nevoie de alte cuvinte. Din respect pentru copiii noştri şi familia noastră, care a trecut nemeritat printr-o perioadă cumplită de hărţuire din pricina refuzului ei de a clarifica aşa-zisul zvon, eu aveam datoria să pun această întrebare. E problema ei că aşa ştie să facă lucrurile în viaţă. Pe mine nu mă interesează cine e tatăl copilului altcuiva, oricine ar fi, dar, dacă o astfel de situaţie se transformă în profit de pe urma numelui nostru şi ne face copiii să sufere, asta schimbă lucrurile.

Şi sunt destui oameni maturi care cred că soţul meu e un om pe care eu, ca femeie care ţine cu orice preţ la familie, îl tolerez orice ar fi. Poate e bine să clarific şi asta: nu, nu aşa stau lucrurile. Sunt stăpână pe mine, trăiesc din venituri proprii şi am independenţă financiară. Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie, dar nici nu sunt în poziţia de a-mi trăi viaţa după cum vor alţii. Întreb, aflu, judec, acţionez. Şi nu vă aşteptaţi să divorţez la initaţiva oricărei «artiste» care îşi doreşte publicitate pe spatele nostru. Din păcate, nu a fost un singur caz şi vor mai fi şi altele. Sunt convinsă că industria «zvonurilor» şi a fetelor care nu sunt în stare să-şi construiască cariera prin talent şi muncă nu va da faliment peste noapte", a declarat Andreea Marin pentru adpm.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite