Răzvan Fodor, aniversare romantică la doi ani de căsnicie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul, cântărețul și prezentatorul TV Răzvan Fodor a sărbătorit de curând doi ani de la căsătoria cu Irina și cinci ani de când cei doi formează un cuplu.

Răzvan și Irina s-au căsătorit în 2010, pe 4 septembrie. Prima parte a aniversării au petrecut-o la un picnic, alături de fiica lor, Diana, și de cei mai buni prieteni, iar spre seară, petrecerea s-a mutat într-un restaurant, unde Razvan și Irina au avut parte de o cină romantică: „Am fost la un grătar aproape de București cu prietenii, am venit toti cu copiii pe care spre seară i-am dus pe la bunici, la matuși... Și am ramas doar noi, oamenii mari. Am plecat toți să cinăm la un restaurant, am povestit și am râs mult", a povestit Răzvan.

Pe lângă această petrecere, aniversarea oficială din 4 septembrie a însemnat altceva. „Am fost sa o iau de la serviciu pe Irina, i-am pregatit friptură de curcan la cuptor și am desfăcut un vin roze", a mai spus Fodor.

El i-a facut și o declarație mai puțin obișnuită soției sale, pe pagina de Facebook. Iată ce le-a împărtășit prezentatorul Master Chef fanilor:

„Fratilor... Azi am facut 2 ani de casnicie si vreo 5 de relatie... M-am prins: nu e combinatie! Alta treaba era cand umblam teleleu, ma anturam cand nici nu te asteptai si plecam cu gasca la munte sau la mare sau imi faceam din orice banala zi de marti o zi superba de weekend :))) Asa.. na! Azi a trebuit sa ma duc sa imi iau sotia de serviciu, ca na, o iubesc, vorba aia, sa ii fac o masa romantica, sa caut vinul ei roze preferat prin vreo 5 magazine, sa ii fac surpriza ca pana a ajuns ea acasa am si scos copilul in parc, i-am facut si baie...Nu mai pot... Eu cred ca mai stau vreo 55 de ani cu fata asta si dupa aia imi vad de treaba mea! :))))“, a scris Răzvan primit sute de mesaje de felicitare de la fani.

Din 17 septembrie, Răzvan Fodor revine la ProTV în sezonul 3 din „Pariu cu viața", în rolul lui Robert, directorul școlii care va pune bețe în roate relației dintre Raluca (Adela Popescu) și Tudor (Radu Vâlcan).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite