Războiul fotografiilor continuă, dar Will şi Kate se bucură de soare în insulele Solomon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul William şi soţia sa Catherine, care îşi continuă turneul în regiunea Asia-Pacific, vor merge luni într-un colţişor izolat de pe insulele Solomon, la bordul unei canoe, chiar în timp ce avocaţii lor lansează demersurile pentru a cere justiţiei franceze să interzică revistei Closer difuzarea unor imagini nud cu soţia prinţului.

"Această ţară este cel mai frumos loc care poate fi imaginat, iar locuitorii insulelor Solomon sunt printre cei mai drăguţi şi simpatici pe care i-am întâlnit", a declarat duminică seara într-o alocuţiune prinţul William, care era îmbrăcat cu o cămaşă tradiţională arhipelagului din Oceania.

William şi Catherine, foarte surâzători, au fost primiţi de premierul statului din Commonwealth, Gordon Darcy Lilo, şi au vizitat un sat în prezenţa unei mulţimi numeroase, în pofida ploii. Ulterior, cei doi au avut programe separate: William a ţinut un discurs consacrat tineretului, urmat de un meci de fotbal cu copiii localnicilor, iar Catherine a vizitat o asociaţie pentru femei, unde i s-a oferit o prăjitură, la fel ca reginei Elisabeta când a vizitat insulele Solomon în 1974. Cuplul a participat apoi la un dineu în favoarea unor asociaţii de caritate, relatează AFP citată de Agerpres.

Will şi Kate urmează să-şi petreacă noaptea departe de camere, pe insula paradisiacă Tavanipupu, care a fost amenajată în anii 70 de decoratorul britanic Dennis Bellote. Ei vor ajunge acolo cu o canoe de război, după ce vor participa la o ceremonie tradiţională pe insula Marau.

Între timp, în Franţa, avocaţii cuplului urmează să depună, luni seara, o plângere penală împotriva revistei Closer, care se va adăuga acţiunii civile iniţiate deja.

Luni, fotografiile cu Catherine topless la plajă în sudul Franţei au fost publicate şi de revista italiană Chi, care i-a consacrat soţiei prinţului 26 de pagini, cu titlul "Regina e goală".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite