Război total între Bahmu şi Prigoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuţeanu îl acuză pe Silviu Prigoană de „violenţe conjugale". Deputatul PDL îi trimite mesaje prin care îi transimte că nu negociază „cu teroriştii şi răpitorii".

Războiul dintre soţii Prigoană devine din ce în ce mai tensionant. Supărat că soţia sa, Adriana Bahmuţeanu, nu are niciun gând să se întoarcă acasă, deşi a reclamat-o la Judecătoria Sectorului 3 de părăsire a domiciliului, omul de afaceri Silviu Prigoană a apelat la alte metode. Deputatul PDL susţine că are mai multe  fotografii şi filmuţele care i-ar putea păta imaginea Adrianei. Ieri-seară, Prigoană i-a trimis soţiei sale şi un SMS prin care îi atrage atenţia că, dacă nu va aduce puştii acasă, va demara împotriva ei procedurile legale privind răpirea.

„Nu negociez cu teroriştii şi răpitorii. E ora 19.30, data de 13 augut 2012. Ai termen 24 de ore să aduci copiii acasă. În caz contrar, voi aplica procedurile legale privind răpirea", i-a scris Prigoană soţiei sale într-un SMS. 

De curând, omul de afaceri a dat-o afară, fără niciun motiv, pe cumnata lui, producătoarea emisiunii „O seară cu cântec", unul dintre proiectele cele mai de succes ale postului TV deţinut de Silviu Prigoană. Deşi emisiunea pe care o producea avea cele mai mari audienţe, acest lucru nu a contat pentru politician, care, fără nici cea mai mică explicaţie, a decis să pună capăt proiectului. Se pare că unicul motiv a lui Prigoană a fost faptul că cumnata lui se ocupa de acest format.

Contactat de ziarul "Adevărul", deputatul PDL Silviu Prigoană a negat tot ceea ce s-a scris în presă până acum. Acesta susţine că nu s-a certat cu nimeni şi că tot ceea ce s-a scris până acum pe această temă sunt doar minciuni."Eu nu pot comenta nişte aberaţii şi miniciuni. Eu nu m-am certat cu nimeni. Nu am ce să comentez. Tot ceea ce s-a scris în presă până acum despre acest conflict nu poate fi considerat decât  un pamflet", a declarat Silviu Prigoană pentru "Adevărul". 

În legătură cu concedierea cumnatei sale, Anca Mihaela Toma, care este producătorul emisiunii „O seară cu cântec" de la Etno TV, Silviu Prigoană a spus că nu are nicio legătură. „Eu sunt deputat şi, conform funcţiei mele, am dreptul să concediez doar trei persoane: şeful de cabinet, secretara şi şoferul", a spus omul de afaceri.

„Tot ceea ce s-a scris nu poate fi considerat decât un pamflet"

Silviu Prigoană deputat PDL

Adriana, acuzată că nu-şi poate întreţine copiii

În timp ce deputatul PDL neagă că ar exista vreun conflict între el şi soţia sa, pe masa Judecătoriei Sectorului 3 există o un dosar prin care acesta cere tutela copiilor pentru şase luni. Adriana Bahmuţeanu a fost ieri, împreună cu avocatul său, pentru a analiza dosarul în care este reclamată.

Potrivit avocatului Adrianei, Gheorghiţă Cristian, niciuna dintre părţi nu a intentat acţiunea de divorţ, dar Silviu Prigoană a solicitat instanţei ca cei doi copii minori să stea cu acesta în următoarele şase luni, şi nu cu mama lor. „Motivul invocat a fost că aceştia ar fi supuşi unei «violenţe economice actuale şi deplin traumatizante». Vom dovedi în instanţă că cererea este nefondată", a spus avocatul Gheorghiţă Cristian.

Articolul 27 al Legii 25/2012 defineşte violenţa economică ca „privare de mijloace economice, inclusiv lipsire de mijloace de existenţă primară, cum ar fi hrană, medicamente, obiecte de primă necesitate, acţiunea de sustragere intenţionată a bunurilor persoanei, interzicerea dreptului de a poseda, folosi şi dispune de bunurile comune, control inechitabil asupra bunurilor şi resurselor comune, refuzul de a susţine familia, impunerea de munci grele şi nocive în detrimentul sănătăţii, inclusiv unui membru de familie minor, precum şi alte acţiuni cu efect similar". Adrianei i s-a desfiinţat contractul de manager pe care îl avea cu postul „Etno TV" la scurt timp de la izbucnirea scandalului cu soţul ei, potrivit avocatului.

În privinţa concedierii surorii salea, Adriana a declarat că se aştepta ca sora ei să aibă de suferit. "Mă aşteptam ca sora mea să aibă de suferit în urma acestui scandal. În toată această poveste, ea nu este decât o victimă colaterală", a declarat Adriana pentru „Adevărul". 

Adriana Bahmuţeanu susţine, de asemenea, că este victima violenţei domestice şi vrea să-şi protejeze fii. "Consider că în acest moment, în domiciliul pe care îl aveam cu soţul meu, copiii mei nu ar fi suficient de bine protejaţi. Nicio femeie cu doi copii mici nu pleacă de acasă de foarte mult bine. O să vedeţi în curând care este apărarea mea. Sunt victima violenţei domestice. Vreau să mă apăr şi să-mi păstrez copiii. Aceste lucruri se vor discuta ori în instanţă, ori cu mediatori. Au fost agresiuni fizice şi psihice. Copiii au fost martorii acestor episoade violente, inevitabil. O să vin cu martori. Regret că nu am sunat când trebuia la 112!, a declarat jurnalista Adriana Bahmuţeanu.

Jurnalista Adriana Bahmuţeanu nu s-a lăsat impresionată de ameninţările soţului său. Aceasta a spus că nu are de gând să se întoarcă acasă şi că nu are nicio teamă în ceea ce priveşte acele înregistrări.

"Nu cred că sunt imagini compromiţătoare din casă. Probabil că stăteam mai lejeră, ca orice om în casa lui. Nu văd de ce ar fi compromiţătoare. Nu ştiu ce conţin înregistrările. Nu mi-e frică pentru că nu am făcut nimic rău, poate am băgat degetul în nas. Nu l-am înşelat pe soţul meu, nu am avut o atitudine indecentă, nu am de-a face cu crima organizată cu traficul de droguri. Dacă mă acuză trebuie să aducă probe. Pentru siguranţa acestor copii şi pentru siguranţa mea personală, consider că este mai bine, o perioadă, să locuim în vila unor prieteni în Pantelimon, nu în vila mamei mele, mama mea nu are nicio vilă. Până pe 5 septembrie, îmi pregătesc apărarea", a declarat Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Scandalul între cei doi soţi a pornit dintr-un motiv banal: aerul condiţionat. Cei doi au avut o dispută pe această temă, în urma căreia Adriana şi-a luat cei doi copii şi a plecat să stea la o pensiune. Enervat de gestul soţiei sale, omul de afaceri Silviu Prigoană a mers la Judecătoria Sectorului 3, unde a depus o plângere în care a acuzat-o pe soţia sa de părăsire a domiciliului conjugal şi a cerut custodia copiilor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite