Raportul final al medicilor legiști: Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de cocaină, alcool și medicamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Whitney Houston ar fi decedat după ce a înghiţit un cocteil de droguri şi alcool, au afirmat medicii legişti din Los Angeles în raportul lor final, precizând că în camera ei a fost descoperită cocaină.

Ea "ar fi decedat din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente şi alcool", subliniază documentul de 42 de pagini, adăugând că niciun indiciu asupra unei eventuale crime nu a fost descoperit la locul faptei, notează Agerpres.

Trupul neînsuflețit al cântăreţei a fost descoperit la 11 februarie în cada de baie a camerei sale din hotelul de lux Beverly Hilton, se arată în raportul final. La sfârşitul lunii martie, medicii legiști au publicat un raport preliminar, în care menționau că vedeta a murit prin înec, în mod accidental, sub efectul cocainei consumate. Medicii legiști au descris cauzele decesului ca fiind "accidentale".

Cântăreţei îi curgea un firicel de sânge din nas şi în cameră a fost descoperită cocaină, adaugă raportul.

Cântăreața a fost înmormântată pe 19 februarie, în orașul ei natal, Newark. Înainte cu o zi, familia a organizat o ceremonie în memoria artistei, un eveniment la care au participat peste 1.500 de invitați.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite