Răduleasca, atac la Andreea Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

După ce în ultima vreme, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au „înţepat“ reciproc cu tot felul de declaraţii, războiul dintre dive pare să nu ajungă prea repede la final. De această dată, Mihaela Rădulescu a fost cea care a stârnit furtuna.

Contactată telefonic de echipa emisiunii „Incredibil" de la postul Antena 2 ca să vorbească despre mai multe articole apărute în presa autohtonă referitoare la faptul că Maria Marinescu i-ar copia stilul vestimentar, Mihaela Rădulescu a susţinut că e o neînţelegere. Declaraţia ei a fost cât se poate de surprinzătoare.

Hârjoneli de dive

„Doamne fereşte! Sigur că poţi să spui asta de Andreea Marin, dar în niciun caz de Maria Marinescu. Eu am avut de învăţat de la ea, când eram şi noi mai tinere. Eu i-am admirat întotdeauna simplitatea felului în care se îmbracă, bunul gust, culorile", a spus Mihaela Rădulescu. Declaraţia fostei prezentatoare a „Duminicii în familie" se adaugă unui şir de tachinări dintre cele două dive.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Marin Bănică declara că „o comparaţie cu Mihaela Rădulescu nu o onorează deloc". Într-o emisiune TV, în care era invitată şi Andreea Marin Bănică, jurnalista Alice Năstase a comparat un incident în care „Zâna" a fost agresată de Natalia Mateuţ cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România. Reacţia „Zânei" a fost cât se poate de vehementă: „Te rog frumos să nu facem comparaţie, că nu mă onorează această comparaţie". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite