Prima fotografie cu Michael Jackson mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson
Michael Jackson

O fotografie şocantă care îl arată pe Michael Jackson mort, întins pe o targă de spital, a fost arătată juraţilor, în deschiderea procesului intentat doctorului Conrad Murray.

Potrivit „Daily Mail", Conrad Murray, doctorul personal al megastarului, este judecat la Los Angeles sub acuzaţia de omor prin imprudenţă, fiind acuzat că i-a administrat acestuia o supradoză de medicamente şi că a sunat cu întârziere la numărul de urgenţă 911. Procuroul a arătat juraţilor o fotografie relizată imediat după moartea acestuia şi a redat o înregistrare audio în care acesta vorbea neclar, probabil din cauza sedativelor.

Prince şi Paris, doi dintre cei trei copii ai „regelui pop", au anunţat că vor să depună mărturie la proces. Având în vedere ataşamentul celor doi copii faţă de medic, procurorii se tem că o mărturie din partea acestora l-ar putea achita pe doctorul Murray. Pe de altă parte, aceiaşi procurori consideră că Prince şi Paris ar putea deţine informaţii de natură să îl incrimineze pe doctor. Familia megastarului, mort în urmă cu doi ani, este aşteptată să depună mărturie, iar primele pledoarii încep chiar săptămâna aceasta.

Dacă va fi găsit vinovat, Murray ar putea primi până la patru ani de închisoare şi va rămâne fără dreptul de a profesa meseria.

Printre martorii care vor aparea la proces se numără şi coregraful Kenny Ortega, cel care a lucrat împreună cu starul la repetiţiile pentru pregătirea seriei de show-uri pe care acesta urma să le susţină la Londra.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, din cauza unei doze dintr-un anestezic foarte puternic care i-a fost administrat de doctorul Conrad Murray.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite