Poze nepublicate cu Marilyn Monroe, descoperite la un târg de vechituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotograful american Anton Fury a cumpărat, în 1980, de la un târg de vechituri, cu doar doi dolari, două plicuri care conţineau negativele unor poze alb-negru. Acasă acesta a aflat că achiziţionase negativele unor poze făcute superbei Marilyn Monroe în tinereţe, înainte de a deveni bomba sexy a Hollywoodului, informează CNN.

Timp de trei decenii, Anton a păstrat cu sfinţenie negativele, fără a şti mai nimic despre cine a realizat fotografiile şi în ce context au fost făcute. Al doilea plic conţinea şi 70 de negative ale unor fotogtafii făcute actriţei Jayne Mansfield.

Negativele cu Marilyn i-au fost arătate şi dealer-ului de artă  David W. Streets, care are ceva experienţă cu pozele frumoasei blonde. Acesta este de părere că pozele au fost realizate în anii '50, la puţin timp după ce aceasta apăruse în peliculele "The Asphalt Jungle" (Jungla asfaltului) şi "All About Eve" (Totul despre Eva)

"Ştim că aceste poze au fost făcute în Los Angeles, pentru că în background apar dealurile Hollywoodului şi arhitectura specifică anilor 50", a declarat Streets.

În 1950 Marilyn Monroe avea 24 de ani.

Intră aici pentru mai multe poze.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite