Prima femeie din India care va poza în Playboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se numeşte Sherlyn Chopra, este actriţă la Bollywood şi va rămâne în istorie ca prima femeie din India care a apărut pe coperta celebrei reviste Playboy.

Ideea de a apărea în revistă îi aparţine chiar tinerei în vârstă de 28 de ani, potrivit BBC News India. Sherlyn Chopra a scris editorilor revistei că şi-ar dori să apară în paginile acesteia şi a primit un răspuns în trei-patru zile. „Nu puteam să ratez oportunitatea de a poza nud pentru cea mai bună revistă de bărbaţi din lume", a spus ea. Zvonuri că ea ar urma să apară în revistă au existat cu mai mult timp în urmă.

image

Actriţa de la Bollywood a declarat însă că nu i-a fost uşor să fotografieze goală pentru Playboy, mai ales că pictorialele sunt explicite. Ea a spus că a vizitat celebra vilă Playboy a lui Hugh Hefner, fondatorul revistei. „M-am bucurat când l-am întâlnit pe Hefner şi pe iubitele sale. Cred că va deveni idolul meu, pentru că îşi trăieşte viaţa după propriile reguli. Şi eu îmi trăiesc viaţa la fel", a declarat Sherlyn Chopra. Ea spune că este mândră de realizarea ei, deşi se aşteaptă la critici de la conaţionalăă săi.

image

Hefner a scris pe Twitter că indianca va apărea în numărul din noiembrie al revistei. Aceasta este interzisă în India, ca de altfel toate revistele de acest gen, dar poate fi accesată pe Internet.

„Sora mea este foarte mândră de realizarea pe care am avut-o. Nu i-am spus nimic mamei, dar cred că o voi vizita şi îi voi spune că trebuie să mă accepte aşa cum sunt", a mai spus actriţa. Ea a jucat până acum roluri mici în producţiile de la Bollywood.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite