Peter Imre, naşul Nicoletei Luciu: „Vânătoarea de bani şi de audienţă a lui Sârbu e dezgustătoare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nunta Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo.
Nunta Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo.

Invitat la postul România TV, Petre Imre, naşul Nicoletei Luciu, a criticat dur decizia trustului MediaPro de a difuza imaginile cu Zsolt Csergo pe iaht.

Peter Imre a acuzat trustul MediaPro că şi-a vândut vedeta publicând în premieră imaginile cu Zsolt şi Kinga, care au fost filmaţi pe iahtul personal al soţului Nicoletei Luciu. „Înţeleg meseria de jurnalist, pot să înţeleg apetitul publicului pentru senzaţional. Dar cât de departe poate merge un proprietar de trust de presă care-şi vinde vedeta pentru senzaţional la kilogram? Vorbim de trustul lui Adrian Sârbu, ca să fie clar. Vânătoarea de bani şi de audienţă a lui Sârbu pentru mine e dezgustătoare. Până unde poate să meargă presa pentru audienţă şi pentru bani? Cât de josnic poate fi un patron de televiziune care-şi vinde vedeta? (...) Am sfătuit-o pe Nicoleta să plece cât mai repede dintr-un trust al cărui proprietar se poartă aşa (...) A doua zi de la publicarea imaginilor, Nicoleta a mers la studio şi a făcut antrenamente pentru emisiunea domnului Sârbu. Nicoleta a ajutat postul să facă rating", a declarat Peter Imre la România TV.

Naşul de cununie al cuplului Nicoleta-Zsolt a mai spus că este regretabil că cineva are dreptul să intre în acest mod în viaţa privată a unui om şi că aceasta este o problemă privată. „Acest cuplu va trece prin acest moment creat de nişte nemernici din punctul meu de vedere şi va merge înainte. Vor rămâne un cuplu, au câteva lucruri de clarificat, dar nu legate de ce s-a întâmplat zilele acestea, ci care ţin în general de felul în care îşi văd de viaţa lor, având în vedere că ea e la Bucureşti, el - la Miercurea Ciuc", a mai declarat Peter Imre.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite