Peste 20 de camere de hotel, închiriate pentru Scorpions şi echipa lor, la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de camere de la un hotel din Cluj-Napoca au fost închiriate pentru membrii formaţiei Scorpions şi echipa care îi însoţeşte pentru concertul de sâmbătă de pe Cluj Arena.

Membrii trupei Scorpions vor sosi, vineri, la Cluj-Napoca şi vor sta două zile la Hotelul City Plaza. Muzicienii nu au cerinţe speciale în privinţa cazării sau a mâncării, potrivit Mediafax.
Reprezentanţii hotelului au declarat corespondentului Mediafax că pentru Scorpions şi echipa lor au fost închiriate peste 20 de camere.
"Nu sunt cerinţe speciale, nu am primit cereri extravagante, dar nu este exclus ca asemenea cereri să apară în ultimul moment, aşa se întâmplă de obicei. Noi suntem pregătiţi", a spus un reprezentant al hotelului.
La rândul său, Minel Stoica, reprezentantul firmei organizatoare a concertului de sâmbătă, a declarat că artiştii de la Scorpions nu au cerinţe speciale pentru acest eveniment.
"Cerinţe speciale nu sunt. Eu sunt la al patrulea concert cu Scorpions la care lucrez şi totdeauna e cam la fel. Nu au cerut mâncare, bere românească. Cererile lor privind mâncarea sunt la fel şi în Ucraina şi în România şi în Franţa, pot să mai zică aici şi acolo «local beer» (bere locală) sau «local food» (mâncare locală), dar nu au zis nimic de genul acesta. Din păcate, nu sunt foarte atractivi din punctul ăsta de vedere, Michael Jackson era mai interesant. Afacerea asta cu show-business-ul funcţionează într-un regim bine determinat. În categoria de box-office unde este fiecare artist sunt şi pretenţiile astea extra-muzicale. Nu poate să îmi ceară un artist luna de pe cer, altul poate să o ceară. Bon Jovi poate să o ceară", a spus Minel Stoica.
Prezentatorul concertului va fi Constantin Trofin.
Cluj Arena va găzdui, sâmbătă şi duminică, concertele susţinute de trupele Scorpions şi Smokie. Alături de Scorpions, în prima zi vor mai concerta Voltaj, Semnal M, Sensor şi Grigore Leşe, în timp ce în a doua zi legendara trupă rock britanică va fi prefaţată de recitalurile susţinute de Smiley, Pasărea Colibri, Loredana cu Agurida şi Horea Brenciu&HB Orchestra.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite