Personaje şi piese noi în al treilea „Pariu cu viaţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LaLa Band vine cu câteva melodii noi în acest sezon  al serialului
LaLa Band vine cu câteva melodii noi în acest sezon al serialului

Serialul revine în această seară la Pro TV,  de la 20.30. Răzvan Fodor va juca rolul lui Robert şi va încerca să o cucerească pe Adela Popescu (Raluca).

Sezonul al treilea din „Pariu cu viaţa" aduce multe schimbări. Vor apărea noi personaje care vor încurca sau descurca situaţiile tensionate prin care trec protagoniştii, dar vor fi şi noi surprize muzicale. Răzvan Fodor va interpreta rolul lui Robert, directorul şcolii care va pune beţe în roate relaţiei dintre Raluca (Adela Popescu) şi Tudor (Radu Vâlcan).

„Predau clasicii la clasa a X-a. Regăsesc în Cancelarie o mare iubire din anii Conservatorului, pe Raluca. De cum ajung în noua funcţie şi mă întâlnesc cu Raluca, nu îmi place din start relaţia pe care o are cu profesorul de sport şi încerc «să-mi bag coada», că vorba aia: «Oameni suntem, orgolii avem»", a explicat Fodor noul său rol.

De asemenea, o nouă membră îşi va face apariţia în trupa LaLa Band. Este vorba de Ana Baniciu, care va interpreta rolul Danei „o fată plină de viaţă, dornică mereu de distracţie, simpatică şi descurcăreaţă", după cum se caracterizează chiar ea. Dana va interacţiona mult cu Rafael şi cu Jenel şi va aduce un plus de bună dispoziţie, dar se va situa şi în centrul unor intrigi amoroase.

Suspans cu sârbul traficant

La finalul sezonului trecut, sârbul Dragoslav, personajul negativ interpretat de Gheorghe Visu, i-a lăsat în suspans pe fanii serialului. În noul sezon, personajele din „Pariu cu viaţa" vor simţi pe pielea lor cine este cu adevărat sârbul misterios. „Dragoslav este cu totul şi cu totul diferit de ce am jucat până acum. Este un tip Che Guevara de prin Kosovo, care se ocupă cu afaceri murdare şi, dacă meseria lui este de traficant de carne vie, probabil o să încerce unele răzbunări", a dezvăluit Gheorghe Visu.

 În ceea ce priveşte cuplul Gică Popa şi Tănţica, aceştia îi vor încânta pe telespectatori cu savuroase scene comice. „Tănţica va fi destul de surghiunită, cel puţin la începutul sezonului, pentru că Gică se poartă cam urât cu ea. De fapt, săracul este şi îndreptăţit să facă asta, pentru că este obositoare şi cicălitoare, iar pentru Gică acest cocktail devine mult prea greu de suportat", a declarat Elvira Deatcu despre rolul său din sezonul al treilea al serialului.

Piese noi LaLa Band

Membrii LaLa Band au pregătit piese compuse special pentru ei de Ionuţ Adrian Radu, dar şi piese consacrate, din repertoriul românesc şi internaţional. Între filmările de la malul mării, la răsăritul soarelui, şi cele nocturne, din jurul focului de tabără, tinerii din LaLa Band s-au distrat de minune în Vama Veche. „Ne-am bucurat foarte mult să plecăm în deplasare la mare, ne-am distrat foarte mult, am îmbinat utilul cu plăcutul. Pe lângă filmări, am petrecut momente frumoase împreună, la focul de tabără", a mărturisit Alina.

„Pentru mine, filmările din Vama Veche au fost destul de grele, întrucât am fost bolnav. Am avut dureri de cap, febră, noroc că majoritatea secvenţelor au fost dramatice", a declarat Vlad, un alt membru LaLa Band.

"Ne-am bucurat foarte mult să plecăm în deplasare la mare, ne-am distrat foarte mult, am îmbinat utilul cu plăcutul.''
Alina LaLa Band

Popular de la primul sezon

Serialul „Pariu cu viaţa", difuzat la ProTV în fiecare luni de la ora 20.00, este unul dintre cele mai vizionate filme pentru adolescenţi. Încă de la lansarea sa, în 12 septembrie 2011, pelicula s-a bucurat de succes, ajungând la peste 500.000 de telespectatori la primul episod. În luna noiembrie, când s-a terminat şi primul sezon, s-a menţinut acelaşi trend de creştere, ultimul episod din acest sezon fiind urmărit de aproape 1 milion de telespectatori. Al doilea sezon al serialului, care a debutat la începutul lunii februarie, a început tot de pe prima poziţie, cu peste 800.000 de telespectatori, audienţa medie la nivel urban. Ultimul episod al sezonului 2 a fost urmărit de 858.000 de telespectatori.

info
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite