Pepe, nuntă cu peripeţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca şi  Pepe sunt împreună de la sfârşitul toamnei
Raluca şi Pepe sunt împreună de la sfârşitul toamnei

Pepe (33 de ani) s-a căsătorit ieri cu iubita sa, Raluca Pastramă (21 de ani), cu care are o relaţie de câteva luni. Tânăra este însărcinată, iar la sfârşitul verii îi va dărui artistului o fetiţă.

Cununia civilă a celor doi a fost transmisă în direct la emisiunea „Happy Hour", difuzată la Pro TV. Naşii celor doi au fost Cătălin Măruţă şi Andra. În prezenţa rudelor şi a prietenilor, dar şi a primarului Cristian Popescu Piedone, Raluca şi Pepe au spus „da" într-un cadru amenajat special pentru acest eveniment, într-un local din nordul Capitalei, chiar dacă legea prevede că un mariaj se poate încheia doar în sediul serviciului de stare civilă.

Conform articolulului 279, mariajul devine oficial doar dacă are loc în sediul serviciului de stare civilă, motiv pentru care căsătoria dintre cei doi poate fi contestată şi chiar anulată. Singurele excepţii sunt, au explicat specialiştii de la Starea civilă, cele medicale, în care unul dintre soţi nu poate fi transportat, iar atunci căsătoria se încheie acasă.

Raluca, poze nud

În ultimele ore ca burlac, Pepe a apărut aseară la emisiunea „Un show păcătos" pentru a comenta şi a opri un eventual scandal ce ar fi putut degenera în urma apariţiei unui set de fotografii cu Raluca Pastramă dezbrăcată, ajunse deja la Dan Capatos. „Raluca şi-a făcut fotografii nud, singură, acasă, în oglindă. Şi-a pus silicoane şi s-a pozat în oglindă. Povestea urma să apară probabil în ziua nunţii, să ne strice cununia", a declarat Pepe la „Un show păcătos".

Contactată de ziarul „Ring", Oana Zăvoranu, fosta soţie a lui Pepe, a declarat că nu crede că această căsnicie va dura prea mult: „Doamne fereşte de fericire şi de împlinire ca a lui Pepe! Mai bine singur! Nu le dau 365 de zile împreună!" 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite