VIDEO Pelicula „Batman - The Dark Knight Rises“, lider în box office, în ciuda masacrului din Colorado

0
Publicat:
Ultima actualizare:
The Dark Knight Rises, un succes
The Dark Knight Rises, un succes

Cel mai recent film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises", a obţinut încasări spectaculoase şi a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american.

Încasările și popularitatea filmului vin pe fondul evenimentelor dramatice din Colorado (SUA), când 12 persoane au fost împuşcate mortal la premiera peliculei.

„The Dark Knight Rises" a obţinut 160,9 milioane de dolari în weekendul său de debut, potrivit cifrelor publicate luni de societatea Exhibitor Relations. Filmul ocupă locul al treilea în topul peliculelor cu cel mai bun debut din istorie, după "Răzbunătorii/ The Avengers" (207,4 milioane de dolari) şi ultimul film din seria "Harry Potter" - "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2" (169,2 milioane de dolari), relatează Mediafax.

Peliculele de pe primele două poziţii din acest top au fost realizate în 3D, iar biletele pentru cinematografele în care ele au fost proiectate au fost mai scumpe. Prin urmare, "The Dark Knight Rises" este filmul 2D cu cele mai mari încasări din istorie, depăşind precedentul film din aceeaşi franciză, "Cavalerul negru/ The Dark Knight", care a obţinut în weekendul de debut, în 2008, încasări de 158,4 milioane de dolari.

James Holmes, un student în vârstă de 24 de ani, a ucis 12 persoane şi a rănit alte 58, vinerea trecută, după ce a intrat în sala plină cu spectatori a cinematografului din oraşul Aurora.

Mai jos, trailerul celei mai noi pelicule din seria Batman.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite