Paula Seling și Cristi Minculescu lansează o piesă de Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Seling pregătește un duet de Sărbători cu fostul solist Iris, Cristi Minculescu, după cum a dezvăluit artista în matinalul postului Magic FM. Melodia se numește „Lumi paralele" și va fi lansată în curând.

„Am avut șansa să am câteva duete foarte reușite, care mi-au îmbogățit foarte mult experiența artistică", a mărturisit invitata. Întrebată care este duetul la care ține cel mai mult, Paula Seling a dezvăluit fanilor că pregătește o piesă de sărbători împreună cu fostul solist al trupei Iris. „Cel mai drag în acest moment îmi este duetul pe care urmează să-l fac. Am o piesă pe care am scris-o împreună cu Andrei Tudor pentru vocea lui Cristi Minculescu și a mea. Este un duet cu o piesă de sărbători care se numește «Lumi paralele». Nu are legătură cu filmul «Upside Down», chiar am scris piesa un pic mai de mult", a declarat Paula Seling la Magic FM.

Totodată, artista le-a vorbit ascultătorilor despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun. „Este o amintire legată de bunici, de cuptorul de curte, unde bunica în fiecare an făcea mâncărurile de Crăciun. E o amintire olfactivă, dacă vreți", le-a spus ea celor doi realizatori ai matinalului, liana Stanciu și Raul Brebu.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite