VIDEO: Parodie a filmului „The Artist“, avându-l ca personaj principal pe candidatul republican Mitt Romney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Republicanul Mitt Romney, candidat la învestitura republicană pentru Casa Albă, a devenit, fără voia lui, eroul unei parodii a filmului „The Artist", care a primit, duminică seara, mai multe premii Oscar, relatează AFP.

Într-un filmuleţ mut şi realizat alb-negru de postul de televiziune NBC, Mitt Romney, cu talente de orator mediocre, este prezentat mai întâi drept „candidatul perfect la preşedinţie".
Pe muzica din „The Artist", se pot vedea extrase filmate în campanie, amestecate cu imagini din anii '20 cu spectatori într-un teatru aplaudând furtunos. Mitt Romney este radios, urmărit de fotografi şi fani, iar acţiunea este plasată tot în anii '20.
„Faceţi cunoştinţă cu Mitt Romney - candidatul perfect la preşedinţie", se poate citi într-un prim text. „El electrizează mulţimile", adaugă al doilea mesaj. Dar lucrurile se precipită rapid după câteva imagini. „O problemă teribilă", adaugă un al treilea text. „Ar fi mai bine să fie un star al filmului mut", continuă un al patrulea.
Iar filmul devine brusc sonor şi prezintă o declaraţie recentă a lui Mitt Romney, care afirmă, în timpul campaniei, că îi place Michigan, unde „copacii au înălţimea corespunzătoare".
Filmul, redevenit mut, se termină cu un mesaj care evocă „istoria adevărată a luptei unui candidat pentru a-şi găsi vocea".
Mitt Romney concurează în principal cu Rick Santorum la alegerile primare republicane, a căror miză se joacă marţi în Michigan (nord) şi Arizona (sud-vest).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite