Părintele Vasile, în studioul „Cronicii Cârcotaşilor“: „Dumnezeu să vă ajute!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părintele Vasile, alături de membrii echipei „Cronica Cârcotaşilor“, Leonard Doroftei şi Călin Goia
Părintele Vasile, alături de membrii echipei „Cronica Cârcotaşilor“, Leonard Doroftei şi Călin Goia

În aceasta seara, de la ora 20.30, Prima TV va difuza o ediţie specială a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor", în care se va discuta despre show şi viitorul acestuia. Printre invitaţi s-a aflat şi părintele Vasile, duhovnicul lui Şerban Huidu şi al lui Mihai Găinuşă, preot la Biserica Podeanu.

Filmările la ediţia din această seară a „Cronicii Cârcotaşilor" au avut loc marţi-seara, în studiourile Prima TV. Mihai Găinuşă, de această dată fără colegul Huidu, a avut rolul de moderator la dezbaterea invitaţilor Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei, Liana Stanciu şi Mihai Georgescu, Cristina Ţopescu, Grig Chiroiu, Călin Goia, doctorul Cristian Andrei. La filmările acestei ediţii speciale au participat şi colegii cârcotaşilor: Codruţ Kegheş, Octavian Păscuţ, Oana Ioniţă, Cristian Hrubaru, Bebeluşele Ioana şi Cristina, membri trupei Jukebox, câştigătoarele bursei Toni Tecuceanu, dar şi duhovnicul Cârcotaşilor, părintele Vasile, preot la Biserica Podeanu din Piaţa Chibrit, şi reprezentanţi ai presei.
„Cronica Cârcotaşilor" a fost întotdeauna un subiect de analizat. Am analizat emisiunea pentru performanţele ei. „Cronica Cârcotaşilor" are cea mai mare provocare pe care o poate avea un brand", a fost îndemnul jurnalistului Petrişor Obae ca emisiunea să meargă mai departe.
„Vă doresc să existaţi în continuare. Sunt convinsă că voi şi cei care au fost implicaţi în această emisiune, au avut multe de învăţat de pe parcursul acesteia", a spus şi multipla campioană Elisabeta Lipă.
„Este vorba de curajul vostru de a continua. Este o provocare! Era evident că Şerban urma să facă asta, să-şi dea demisia de onoare. Continuaţi!", a încurajat echipa „cârcotaşă" şi Cristina Ţopescu.

Părintele Vasile îl ştie pe Huidu de când era copil


Părintele Vasile, duhovnicul lui Şerban Huidu şi al lui Mihai Găinuşă, a lansat un îndemn la a vedea şi partea pozitivă a lucrurilor: „Dumnezeu să vă ajute! Să fiţi şi cu glume, dar să vedeţi şi partea pozitivă". După ce filmările s-au încheiat, părintele Vasile a acordat câteva declaraţii în exclusivitate pentru „Adevărul": „Îi cunosc de multă vreme pe amândoi, şi pe Şerban şi pe Găinuşă. Îl ştiu pe Şerban de când era copil mic, bunicul lui, părintele diacon Milea, a fost redactor de carte de cult la noi la Patriarhie. Am fost colegi şi am lucrat la editură aproape zece ani cu el până când s-a pensionat. Venea cu nepotul, care se juca acolo, în curte, prin anii '86-'87. L-am cununat şi pe el şi pe Găinuşă, le-am botezat şi copii, sunt duhovnicul lor. S-a creat impresia că Şerban este un tip nedus la biserică, fără rădăcini spirituale, fără frică şi credinţă în Dumnezeu. De aceea am venit la emisiune, ca să contrazic aceste lucruri care s-au spus despre el. Nu e real ce s-a spus", a declarat părintele Vasile. La final, când s-au încheiat filmările şi reflectoarele din studio s-au stins, preotul a făcut o slujbă de sfeştanie în studioul Cârcotaşilor.
Mai multe opinii despre ce a însemnat „Cronica Cârcotaşilor" în cei 11 ani de activitate, astă-seară, de la 20.30, Prima TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite