Parada costumelor de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreţul Josh Kelley, actriţa Katerine Heigl şi fiica lor, Naleigh
Cântăreţul Josh Kelley, actriţa Katerine Heigl şi fiica lor, Naleigh

Heidi Klum a fost „un mort viu“, Gwen Stefani a purtat o rochie de prinţesă, iar Alessandra Ambrosio a întruchipat o lebădă albă, la tradiţionalele petreceri de Halloween.

Pentru că un marketing eficient presupune şi asocierea cu o vedetă, la sărbătorile dedicate nopţii de Halloween (31 octombrie), participarea starurilor a fost numeroasă. În acest weekend, în cluburile din oraşele americane cele mai inventive costume au fost îmbrăcate de cele mai faimoase vedete.

De departe, cea mai şocantă vestimentaţie a avut Heidi Klum, fotomodelul recunoscut pentru cultul pe care-l are pentru această sărbătoare. Anul acesta, ea a purtat un costum special, care reprezintă un corp uman jupuit, aşa cum sunt cele recuperate de la morgă şi oferite ca material de studiu studenţilor de la medicină.

De nerecunoscut: Heidi Klum, „cadavrul viu“

Heidi şi-a făcut apariţia la petrecerea anuală Halloween Party a unui club din Las Vegas într-un mod spectaculos pentru admiratorii genului horror: a fost acoperită cu o pânză şi aşezată pe o targă, iar ­într-un moment bine ales s-a ridicat, stârnind uimirea celor prezenţi: „Mi-am dorit să arăt ca un om mort", a declarat ­Heidi Klum, citată de jurnaliştii de la „The Telegraph".

Nicole Richie, „deghizată" în Jennifer Lopez

Sâmbătă noaptea, la o petrecere dintr-un club din Los Angeles, Nicole Richie s-a „deghizat" în Jennifer Lopez: cu cercei mari, ochelari masivi, cu o coafură şi machiaj ca ale lui J Lo, Nicole Richie i-a pus în încurcătură pe paparazzi, potrivit people.com. La o petrecere similară, starleta Paris Hilton a purtat un costum de eroină, părând o variantă blondă a prinţesei războinice Xena. Vedeta de televiziune Kim Kardashian a sărbătorit la New York, la petrecerea tematică Midori Green Halloween, într-o vestimentaţie „vegetală" care amintea de Degeţica, iar cântăreaţa Gwen Stefani s-a costumat în prinţesă la party-ul Hotelului Beverly Wilshire din Los Angeles.

Sub machiajul bine realizat de un profesionist şi sub costumaţia inspirată, cântăreaţa Thalia Mottola s-a deghizat în pisică la Gala de binefacere anuală organizată la Hotelul Aldorf Astoria din New York. Actriţa Katerine Heigl şi Josh Kelley au fost surprinşi de fotografi când plecau împreună cu fiica lor, Naleigh, la o petrecere la Hollywood. Neleigh era costumată ca Albă ca Zăpada, Katherine Heigl în vrăjitoare, iar Josh, în vestimentaţia alb-negru nu a putut fi identificat cu un personaj anume. 

De  nerecunoscut:  Heidi Klum,  „cadavrul viu“
INFO

Hoaţa Liz Hurley

Cântăreaţa Gwen Stefani a fost prinţesă,  designerul Stefano Gabbana - gladiator, iar colegul său de breaslă, Michael Kors, a purtat costum de mexican. Graţioasă, Alessandra Ambrosio (top-model brazilian) a ales să fie Lebăda Albă din baletul „Lacul lebedelor". Şi actorul scoţian Alan Cumming a dat dovadă de originalitate la o gală de binefacere organizată la New York: s-a costumat în urs prietenos. Liz Hurley şi fiul ei, Damian, îmbrăcaţi în negru şi cu cagule pe faţă au fost, pentru o noapte... hoţi.

Heidi Klum, mereu surprinzătoare

Kim Kardashian, o „Degeţică“ modernă, şi Jonathan Cheban, în costumul lui Robin

Top-modelul Heidi Klum, soţia cântăreţului Seal, are un cult pentru costumele de Halloween. Şi în anii trecuţi ea s-a remarcat purtând cele mai surprinzătoare vestimentaţii: a fost robot extraterestru, femeie-liliac, zeiţă indiană. În 2007, ea şi Seal au întruchipat, într-o variantă proprie, copiile cuplului biblic Adam şi Eva.

Kim Kardashian, o „Degeţică“ modernă,  şi Jonathan Cheban, în costumul lui Robin
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite