Pălăria regală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia ediţie a evenimentului Garden Party a avut loc, pe 10 mai, la Palatul Elisabeta, în prezenţa Majestăţii Sale Regelui Mihai şi a Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu.

La eveniment au fost prezenţi peste 3.000 de invitaţi, fiind reprezentanţi ai tuturor comunităţilor şi profesiilor din Bucureşti şi din ţară, membri ai guvernului, ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, politicieni, oameni de cultură, artă, din mediul academic şi din cel economic.

Andra Andreescu, Lorina Sereş, Mirela Bucovicean, Alexandru Adam şi Ana Niculae



Ţinuta obligatorie a implicat purtarea pălăriei, accesoriu vital pentru astfel de evenimente. Au fost purtate de la pălării elegante cu boruri largi, la accesorii fantezie împodobite cu pene multicolore, iar printre cele mai spectaculoase s-au numărat cele realizate de Kristina Dragomir.

Peste 30 de creaţii ale designerului au fost purtate în cadrul petrecerii. De altfel, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a purtat tot o creaţie semnată Kristina Dragomir, realizată din sinamay alb şi negru, cu aplicaţii de cristale Swarovski şi pene, pe care a potrivit-o cromatic unui taior cu buline.

image

Cerasela Szasz,Kristina Dragomir şi Cristian Dragomir,Ioana Voicu şi Ana Maria Morondan

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite