Ovi a lăsat Norvegia pentru Corbeanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Cernăuţeanu şi soţia sa, Kitty, alături de cei doi fii ai lor, Philip (4 ani, stânga) şi Martin (6 ani)
Ovidiu Cernăuţeanu şi soţia sa, Kitty, alături de cei doi fii ai lor, Philip (4 ani, stânga) şi Martin (6 ani)

Ovidiu Cernăuţeanu, artistul care a câştigat locul al treilea la Eurovision 2010, alături de Paula Seling, a decis să se mute în România după 15 ani de rezidenţă în Norvegia.

Ovi (37 de ani) a luat această decizie împreună cu soţia lui, Kitty, care este norvegiancă get-beget. Cei doi şi-au vândut casa din Stavanger şi au închiriat casă în Corbeanca, unde locuiesc împreună cu băieţii lor, Martin (6 ani) şi Philip (4 ani). Kitty a renunţat la postul pe care îl avea la o bancă în Norvegia, preferând, deocamdată, să se ocupe de educaţia celor doi copii. Ovi şi Kitty renunţă la condiţiile oferite de o ţară ca Norvegia (cu un PIB de 84.444 de dolari pe cap de locuitor, de peste 11 ori mai mare decât cel al României - 7.542 de dolari pe cap de locuitor).

„După Eurovision, am devenit cunoscut în România, am început să am concerte şi evenimente aici. Am vrut să ţin constant legătura cu publicul din ţara mea, numai că devenise destul de greu să fac naveta. Am avut o discuţie cu soţia mea şi chiar ea m-a convins să ne mutăm aici", a declarat Ovi pentru „Adevărul".

„Ea a mai fost în România, îi plac oamenii, locurile. Am avertizat-o că sunt multe lucruri care nu merg bine, dar a spus să încercăm un an-doi, iar dacă nu ne adaptăm, ne întoarcem în Norvegia. Până acum e bine", a adăugat cântăreţul.

Din nou la Eurovision

În plan artistic, Ovi se împarte între concertele din România şi cele din Scandinavia, compune şi produce piese. Totodată, el pregăteşte o revenire la Eurovision, în 2012, de data aceasta în calitate de compozitor. Ovi a compus o piesă alături de unul dintre cei mai de succes compozitori suedezi, Thomas G:son, Iar melodia a fost înscrisă la Selecţia Naţională din Norvegia.

În curând, Ovi va lansa pe plan internaţional piesa „She's After My Piano", o colaborare cu Simen Eriksrud, cel care a produs melodia „Playing With Fire". Deşi a revenit în România, artistul nu va rupe total legăturile cu ţara sa adoptivă, unde se bucură de succes. El este invitat vineri, 18 noiembrie, la o emisiune foarte populară transmisă de televiziunea naţională norvegiană NRK. Pentru luna decembrie, Ovi are programate mai multe concerte în ţară, în formula care l-a consacrat, alături de Paula Seling. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite