Oana Zăvoranu a încheiat un capitol din viața ei: Pepe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Zăvoranu şi Pepe pe vremea când erau fericiţi împreună
Oana Zăvoranu şi Pepe pe vremea când erau fericiţi împreună

Oana Zăvoranu a mărturisit că declaraţiile făcute înainte şi după nunta lui Pepe au fost făcute pentru a se "elibera". Cei doi foşti soţi s-au împăcat zilele trecute la TV, la mai bine de un an de când nu şi-au mai vorbit.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Oana Zăvoranu spune că a lăsat în urmă trecutul.

„Nu am cuvinte să vă mulțumesc... știam că mă iubiți și mă înțelegeți dincolo de cuvinte ,,am simțit să mă împac cu mine însămi și să închid onest și decent acest capitol din viața mea. Acum pot împăcată și liniștită să merg mai departe. Trecutul l-am lăsat fără compromisuri și regrete în urmă, știu că viitorul este frumos pentru mine și știu că în fața Lui Dumnezeu m-am eliberat de toată povara ce mă sufocă de aproape un an...vă mulțumesc și vă iubesc din tot sufletul meu. Oana."

Iertare în direct la televizor

Oana Zăvoranu a vrut să îi ureze "Casă de piatră!" fostului soţ şi după foarte multă vreme, cei doi au avut un dialog civilizat la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, „Un show păcătos".

Iată replicile celor doi foşti soţi!

Oana Zăvoranu: Pepe, casă de piatră, iubire!

Pepe: Iubire?! Cu cine vorbesc?

Oana Zăvoranu: E un defect profesional, vorbeşti cu Moş Crăciun. Ionuţ Nicolae Pascu, Oana Zăvoranu îţi transmite din suflet casă de piatră

Pepe: Îţi mulţumesc din suflet! Le accept, atâta vreme cât îţi ceri scuze şi Ralucăi şi bebeluşului nostru.

Oana Zăvoranu: Eu am dreptul la opinie, ai grijă cum conduci!

Pepe: Nu a fost o plăcere, dacă îmi spunea cu Raluca, acceptam, nu am cum să fiu amabil dacă nu mi se respectă relaţia. Nu am avut cum să te invit, că, dacă invitam toate fetele, nu mai aveam loc la mese.

Oana Zăvoranu: Doar soţiile, Pepe! Câte ai avut?

Pepe: M-aş bucura să nu mai facă afirmaţii răutăcioase despre Raluca, ca să avem o relaţie normală, macar de ignorare. Eu n-am avut nicio reacţie faţă de alţii, doar faţă de Tudy, nu faţă de alţii. Nu e un moment minunat. Accept urarea. M-aş bucura să fie adevărată, eu nu pot să am casă de piatră singur, ci doar cu familia mea. Pot să mă fac că plouă când e vorba de Oana, dar nu pot să construiesc o relaţie cu ea. Dacă mă lauzi pe mine şi îmi ataci soţia, nu e ok.

Oana Zăvoranu: Eu consider că am făcut primul pas, orgolioasă fiind. Am încercat să îţi explic de dragul anilor petrecuţi ca familie, că nu e bine să ne înjurăm.

Pepe: Felicitări! Eu şi tu, noi, nu mai existăm de un an. Dar sunt perfect de acord cu tine. Nu pot să am un ton liniştit, că nu am luat pastile.

Oana Zăvoranu: Nici eu.

Pepe: Dar nici nu am zis asta. Eu nu te-am atacat niciodată. Nu ar mai fi fost niciodată o relaţie între noi, pentru că nu mă las călcat în picioare. Eu am acceptat demult ce se întâmplă şi sper că şi ea. Nu cred că ai încercat să ne desparţi. Este prima discuţie cât de cât civilizată, să rămână aşa.

Oana Zăvoranu: Tu nu poţi să îmi spui despre cine pot să vorbesc rău. De Andra nu am ce să spun, că nu mi-a făcut nimic, dar de fostul meu coleg de la TVR, Măruţă, da.

Pepe: Sper să îţi schimbi părerea despre ei, a spus prospătul mire, în încheiere, la Antena 1.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite