Oana Andoni, prezentatoare „Ştirile Pro Tv“: „Nu m-aş încumeta să mănânc gândaci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionată de călătorii şi de preparatele tradiţionale din locurile pe care le vizitează în vacanțe, Oana Andoni mărturiseşte că a descoperit în Asia savoarea mâncărurilor exotice, dar că nu ar încerca „nebunii“.

Pentru Oana Andoni, cea care se află la pupitrul „Ştirilor Pro TV" la fiecare sfârşit de săptămână, weekendul înseamnă două dimineţi pe care le savurează din plin. Oana are la dispoziţie doar câteva ore libere, de care trebuie să profite la maximum. Se trezeşte mai devreme, citeşte ziarele în timp ce îşi savurează cafeaua şi petrece timpul alături de fiica ei, Ana Erica, de doar şapte luni. O numeşte „minunea mea" şi mărturiseşte că adoră să o facă să râdă în hohote.

Pentru Oana, un sfârşit de săptămână perfect înseamnă să „evadeze departe de agitaţia oraşului şi să citească o carte lângă o fereastră cu privelişte încântătoare". De altfel, în weekenduri nu-i place deloc să meargă în locuri aglomerate.Dacă nu ar fi lucrat în televiziune, Oana Andoni ar fi ales să plece în expediţii în jurul lumii. Însă nu regretă alegerea făcută şi îşi pune în practică pasiunea pentru călătorii prin vacanţe petrecute în locuri exotice.

„Am văzut ţări din diferite colţuri ale lumii, dar pot spune că m-am îndrăgostit cu adevărat de cele din Asia. Polinezia Franceză, locul unde mi-am petrecut luna de miere, rămâne cel mai drag", declară vedeta ProTV. Şi pentru că tot a venit vorba de locuri care i-au rămas dragi, Oana spune că una dintre cele mai frumoase vacanţe petrecute în doi rămâne cea din insula Pangkor Laut din Malaezia.

În vacanţă în Singapore

image

Adoră să călătorească, dar nu ar pleca definitiv din România. „Pentru că sunt foarte ataşată de rudele şi de prietenii dragi de aici", justifică ea. Pe viitor, Oana îşi doreşte tare mult să ajungă în Vietnam şi Madagascar, iar prima vacanţă a fiicei sale va fi în Sorento, Italia. Şi pentru că nu poate să se întoarcă dintr-o călătorie fără vreun suvenir, ştirista declară că îi place să ia din locurile pe care le vizitează ceva reprezentativ.

„Din Thailanda mi-am cumpărat foarte multe obiecte decorative pentru casă, în Bali am găsit o poşeta plic foarte frumoasă, care era făcută dintr-un soi de rafie, iar din Malaysia am venit cu multe uleiuri naturale din cocos. Ultimul obiect cumpărat a fost un tablou pictat pe mătase naturală, din Seychelles. Cel mai drag, o broscuţă ţestoasă din lemn, din Bora Bora", povesteşte Oana.

image

Deşi îi place să încerce mâncăruri specifice locurilor pe care le vizitează, totuşi Oana recunoaşte că nu s-ar încumeta să mănânce „gândaci, viermi sau alte «nebunii» de genul ăsta". „Am descoperit în Asia savoarea preparatelor cu lapte de cocos", menţionează ea. Când vine vorba de vacanţele de iarnă, Sinaia rămâne în topul destinaţiilor de iarnă, în timp ce vara preferă să se relaxeze undeva la malul mării, pe o plajă cu nisip fin.

Oana Andoni a povestit şi despre prima ei mare realizare din copilărie, dintr-o vacanţă petrecută alături de părinţi.  „Pe la 5 ani şi jumătate, am învăţat să înot. A fost cea mai mare realizare din vara respectivă, aşa că n-aveam cum să o uit. Părinţilor le datorez faptul că iubesc marea atât de mult", a mai spus Oana. 

"În Republica Dominicană, unde mi-am sărbătorit o dată ziua de naştere, am înotat cu delfinii. Sunt nişte fiinţe minunate. ''

"Într-o vacanţă, în timp ce înotam, am văzut o pisică de mare uriaşă care trecea liniştită pe lângă mine.''

Una din două

- Mare sau munte? Mare.
- Ţinută office sau casual? Casual.
- Post muzical sau post de ştiri? De ştiri.
- U2 sau Rolling Stones? U2.
- Sophia Loren sau Monica Bellucci? Sophia Loren.
- Tort cu cremă sau tort de mere? Tort de mere.
- Scriitori străini sau români? Străini.
- Ziare online sau ziare pe hârtie? Online.
- Teatru sau film? Film.
- Suc de fructe sau  apă plată? Apă plată.

CV


- Numele: Oana Andoni
- Data şi locul naşterii:  22 februarie 1978, Iaşi
- Starea civilă: Căsătorită cu Cătălin Stoica
- Studiile şi cariera:
- În 1997, a debutat în televiziune, prezentând un matinal la TVR Iaşi. Din 2000 lucrează la „Ştirile ProTV".
- Oana şi soţul ei sunt părinţii unei fetiţe, Ana Erica, în vârstă de 7 luni
- Locuieşte în: Bucureşti

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite