Oamenii vor să doarmă în camera de hotel în care a murit Whitney. Bobby Brown, interzis la funeralii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Whitney Houston şi Bobby Brown
Whitney Houston şi Bobby Brown

Moartea cântăreţei Whitney Houston a îndurerat întreaga familie, mai ales pe fiica Bobbi Kristina, dar şi pe fostul soţ Bobby Brown. Însă o decizie ar putea să ducă la un scandal imens între marea iubire a artistei şi ceilalţi membrii ai familiei artistei decedate în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit Pro TV.

Potrivit TMZ.com, familia cântăreţei i-a interzis lui Bobby Brown să vină la înmormântarea vedetei, prevăzută a avea loc sâmbătă. Membrii familiei Houston îl consideră vinovat pentru starea dezastruoasă în care vedeta ajunsese şi astfel nu şi-l doresc alături de ei în momentul despărţirii.
Dincolo de resentimentele lor pentru Brown, este ştiut faptul că Whitney a mărturisit în câteva rânduri că el a fost bărbatul vieţii ei.
Brown a declarat că până acum nu a primit nicio notă oficială care să-l înştiinţeze că nu are ce să caute la înmormantare şi că intenţionează să fie alături de fiica lui
Pe de altă parte, reprezentanţii hotelului Beverly Hilton, unde Whitney a murit acum trei zile, au închiriat deja camera 434, unde a fost găsit trupul neînsufleţit al divei.
Se pare că au existat numeroase solicitări pentru închirierea acelei camere, care costă 375 de dolari pe noapte.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite