O româncă i-a furat inima lui Michel Telo la concertul de ieri-seară. Vezi cum l-a cucerit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michel Telo, împreună micuţa Ioana
Michel Telo, împreună micuţa Ioana

Brazilianul Michel Telo a încis atmosfera, duminică seară, într-un club de fiţe din Mamaia. Charismaticul cântăreţ a fost aşteptat cu nerăbdare de aproape 12.000 de fani. Artistul a făcut senzaţie cu piesele lui, în special cu melodia „Ai se eu te pego", care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă. Cea mai fericită spectatoare a fost o fetiţă de 5 ani, pe nume Ioana, care ştia toate melodiile cântăreţului. Dintre toate fet

Ținute de plajă, alături de altele sport, de club, de teatru sau de bal mascat, puști care abia învățau să facă primi pași, adolescenți fugiți de sub supraveghearea părinților, bișnițari, piți care căutau să agațe și ele vreo vedetă, cât de mică, bunici care nu erau foarte siguri unde sunt târâți. Acesta a fost publicul care l-a așteptat pe brazilianul Michel Telo duminică seara la Mamaia.

Mulți ajunseseră direct de pe plajă, ademeniți de biletele care încă se vindeau, de zgomotul făcut de Morar și de atmosfera de lâncezeală din restul stațiunii. Alții, care nu au avut bani de bilet, au încercat să vadă spectacolul prin alte mijloace: cocoțați pe gardurile clubului care a găzduit concertele, de la balconul hotelului de vizavi sau procurându-și la telefon invitații de la cei implicați în organizarea evenimentului.

Orele de așteptare au trecut destul de repede pentru audiență, mai ales că mulți nu știau exact cine e vedeta serii. În timp ce Antonia încerca să facă puţină atmosferă şi să dezmorţească spectatorii, un puști obosit își întreba rugător mama: „Când vine «Vara nu dorm»?". De altfel, când gazdele concertului au anunțat că Connect-R a ajuns și el la spectacol, audiența a explodat.Întrebarea celor doi, Buzdugan și Morar, care este hitul verii: „Ai Se Eu Te Pego" sau „Vara nu dorm", a avut un răspuns care nu i-ar fi căzut tocmai bine brazilianului, dacă acesta ar fi știut ce se scanda.

„Vara nu dorm" și câteva melodii mai vechi, dar nu la fel de apreciate ale lui Connect-R au pregătit atmosfera pentru piesa de rezistență a serii, Michel Telo. Însă organizatorii au mai pregătit o surpriză publicului: în deschiderea lui Telo a fost chemat pe scenă DJ Moody, despre care mai nimeni nu știa nimic. Nici măcar tricourile, pălăriile și ochelarii de soare aruncați în public nu i-au crescut acestuia popularitatea în rândul spectatorilor care i-au cântat în cor: Bye Bye. „Hai, pa!", „Lasă-ne!" și alte îndemnuri din aceeași gamă au fost îndemnurile adresate lui Moody în timp ce acesta nu mai contenea cu mulțumirile.

Când, în sfârșit, la 22.15, și-a făcut apariția pe scenă Telo, audiența fremăta de nerăbdare. Fetele își făceau poze cu buzele țuguiate, băieții mai comandau o bere, iar copiilor deja li se închideau ochii de somn. Brazilianul a reușit însă în scurt timp să-și apropie publicul vorbind într-o portughezo-englezo-română, în funcție de ce înțelegea din traducerile din cască. „Nu credeam că într-o bună zi voi ajunge să cânt în România, dar iată că acest lucru s-a întâmplat și sper ca aceasta să fie prima din multe vizite pe care le voi mai face", a spus Telo în timp ce un grup de puștoiace de 12-14 ani scandau „Nossa! Nossa!".

Cu promisiunea că va veni și celebra melodie, dar „în câteva minute", Telo și-a încântat fanii cu melodii mai puțin cunoscute în România, dar și cu „Bara Bere", atât de ușor de imitat de spectatori. „În Brazilia, „bara bere" nu înseamnă nimic, dar în română, bere înseamnă ceva", a spus Telo spre deliciul tuturor celor prezenți.

Brazilianul a arătat că este un fin cunoscător al repertoriului internațional interpretând una dintre cele mai cunoscute piese ale britanicei Adele, „Someone Like You", cântată în cor de publicul pestriț. Au fost însă și câțiva nemulțumiți. „Hai, lasă prostiile, cântă odată Nossa!", striga un puști de vreo 12 ani, obosit de atâta așteptare.

Într-adevăr, „Ai Se Eu Te Pego" a încis spiritele. Spectatorii au dansat şi au cântat împreună cu Telo hitul care a înnebunit o lume întreagă. Artistul a fost uimit de succesul pe care îl are în România. „Nu mă aşteptam să ştiţi atât de bine versurile. Sunt uimit", a mărturisit Telo.

Repertoriul lui Telo a fost completat de ținută: ochelari de soare, acordeon, refrenuri și dansuri ușor de imitat.

Brazilianul a fost impresionat, cum altfel, de fetele din România, pe care le-a catalogat fiind „delicia", parafrazându-și hitul. În ciuda insistențelor adolescentelor trecute sau nu de 18 ani care s-au îmbrăcat în ținute provocatoare, și-au pus tocurile de 15 centimetri sau, după caz, cizmele de fițe, și-au arcuit genele, și-au țuguiat boticul și s-au postat cu telefoanele în fața scenei, inima lui Telo a fost cucerită de Ioana, o puștoaică de 5 ani, care a fost remarcată de acesta deoarece i-a cântat toate melodiile. Invitată pe scenă, frumoasa Ioana a demonstrat că se descurcă mai bine cu limba engleză decât Telo și i-a cântat câteva dintre melodiile acestuia.

„Am văzut în public pe cineva care m-a impresionat. Aş vrea să vină alături de mine pe scenă. Ştie toate melodiile pe de rost. Nu pot să cred. N-ai vrea să vii cu mine în Brazilia?", a spus Telo.

La finalul concertului, organizatorii i-au pregătit o surpriză cântăreţului. Firma Roton l-a recompensat pe artist "Discul de platina" pentru numărul mare de vânzări avut în România.

Plecarea lui Telo nu a smuls niciun bis publicului care s-a îndreptat repede către ieșire și către parcările supraaglomerate. În urma spectatorilor a rămas praful, gunoiul specifice oricărui bâlci de țară, și câțiva spectatori dornici de distracție. Pentru unii, miezul nopții nu însemna decât începerea unei alte seri de club.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite