O nouă reprezentaţie Cirque du Soleil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un moment din show-ul trupei Cirque du Soleil
Un moment din show-ul trupei Cirque du Soleil

La cererea publicului, Cirque du Soleil a adaugat o ultimă reprezentaţie la turneul „Saltimbanco" de la Bucureşti, spectacolul urmând să aibă loc pe 10 februarie 2012, la Pavilionul Central Romexpo, din Capitală, de la ora 16.00, anunţă organizatorii, compania Events.

„Peste 30 000 de români vor vedea Saltimbanco în 2012. Cererea de bilete ne-a depăşit cu mult aşteptările. Noul show este ultima suplimentare pe care Cirque du Soleil o mai poate oferi fanilor din ţara noastră, adăugându-se la cele două anunţate anterior, pe 11 şi 12 februarie 2012, de la ora 16.00", a declarat Sorina Burlacu, Director General Events.

Biletele vor fi disponibile începând de astăzi, pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco, în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro. Biletele pentru adulţi costă între 120 şi 437 de lei, iar biletele cu reducere, pentru copii, pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 84 şi 229 de lei.

„Saltimbanco" este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil şi a fost prezentat începând cu 1992 de nenumărate ori cu casa închisă publicului din lumea întreagă, fiind urmărit, în total, de peste 11,5 milioane de fani entuziaşti. În 2007, spectacolul a fost readaptat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite