VIDEO O concurentă de la X Factor a înjurat juriul şi a vrut să bată un cameraman. Află ce a supărat-o pe tânără

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zoe Alexander îşi câştigă existenţa susţinând concerte-tribut pentru Pink
Zoe Alexander îşi câştigă existenţa susţinând concerte-tribut pentru Pink

O tânără a provocat un scandal de proporţii pe scena concursului X Factor din Marea Britanie. Zoe Alexander, care a interpretat o melodie a artistei Pink, a reacţionat cât se poate de violent atunci când membrii juriului au criticat-o pentru modul în care a cântat. Mai mult, tânăra a atacat şi un cameraman aflat în platou, informează "Daily Mail".

Zoe Alexander s-a urcat pe scena concursului X Factor şi a încercat să impresioneze juriul cu piesa "So What" cântată de Pink. Din nefericire, juraţilor nu le-a plăcut interpretarea, iar tânăra a primit o a doua şansă, în care şi-a putut alege o altă melodie. Nici aceasta nu i-a reuşit prea bine, Zoe primind complimente mai mult pentru înfăţişarea ei decât pentru talentul vocal. Juriul i-a sugerat cu blândeţe să revină anul următor. În acel moment, tânăra, furioasă a plecat de pe scenă şi a aruncat cu microfonul spre juraţi.

Tatăl concurentei a încercat să îndrepte lucrurile şi a forţat-o pe Zoe să meargă din nou în faţa juraţilor. De data aceasta, tânăra şi-a pierdut complet controlul. Zoe s-a dezlănţuit, înjurând şi ameninţând ca la uşa cortului. Concurenta a susţinut că a fost obligată să cânte o piesă de la Pink, deşi nu asta şi-a dorit. Ieşind pentru a doua oară din scenă, fata aproape a sărit la bătaie, împingând un cameraman şi dând violent la o parte pe toată lumea din calea ei. În urma acestui incident, tânăra a fost arestată.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite