O călătorie cu balonul, cadou pentru Andreea Grămoşteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Grămoşteanu, emoţionată înaintea zborului cu balonul
Andreea Grămoşteanu, emoţionată înaintea zborului cu balonul

Pentru Mondeni până şi cadourile sunt inedite. Astfel, „mondena" de la Prima TV şi-a sărbătorit ziua de naştere în balon.

Duminică, 30 octombrie, Andreea Grămoşteanu şi-a aniversat ziua de naştere. Dacă anul trecut a făcut o petrecere de pomină cu 70 de invitaţi, anul acesta, „mondena" a sărbătorit într-un mod cât se poate de inedit, graţie sorei sale mai mici şi a altor prieteni care au conspirat şi i-au făcut actriţei o surpriză de proporţii - au dus-o să zboare cu balonul.
După ce i-au dat deşteptarea la prima oră a dimineţii, au plecat la drum fără să-i spună ce va urma. „Am plecat din Bucureşti la ora 6:00. Am ajuns în Gorneni, locul unde ne-am îmbarcat în balon. După o oră de zbor, am aterizat în localitatea Valea Plopilor, acolo unde eu şi Marin (n.r. Marin Grigore, iubitul Andreei) am fost botezaţi de domnul John Istrate aka John Balon, cel care a zburat cu noi. Botezul a fost însoţit şi de câte o diplomă. Astfel, eu am devenit „Contesa de Valea Plopilor, în arătura pe mâna dreaptă", iar Marin „Conte de Valea Plopilor, fericit pe frig şi ceaţă". A fost o experienţă unică, o senzaţie pe care nu o poţi compara cu nimic. Pe tot parcursul zborului am avut sentimentul de linişte şi pace", povesteşte Andreea.

Andreea Grămoşteanu poate fi văzută în emisiunea „Mondenii", în fiecare seară de luni şi de miercuri, de la ora 23:15, la Prima TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite