O balerină din Mureş, Miss Fotogenie în Asia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrix Julia Hack
Beatrix Julia Hack

Beatrix Julia Hack, o balerină în vârstă de 21 de ani din Târgu-Mureş, a câştigat titlul Miss Asia Pacific World Photogenic 2011, la concursul de frumuseţe Miss Asia Pacific World, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în Coreea de Sud, potrivit Mediafax.

Beatrix Julia Hack a fost considerată cea mai fotogenică dintre cele 53 de concurente prezente în competiţie. Tânăra are o înălţime de 1,73 metri, iar dimensiunile ei sunt 86-60-90. Ea face balet de la vârsta de 3 ani, iar în prezent este profesoară de balet şi studentă în anul al treilea la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş.

Şedinţă foto la Seul

„Beatrix se va întoarce în Seul peste câteva luni, pentru a participa la câteva şedinte foto cu unul dintre cei mai importanţi fotografi coreeni. Ea are şansa să poată lucra ulterior ca fotomodel pe piaţa asiatică, cu ajutorul agenţiei ExclusivEvent, agenţia care o manageriază în sistem de exclusivitate pe frumoasa balerină şi care a delegat-o în această competiţie internaţională de frumuseţe", se arată într-un comunicat transmis de agenţiile ExclusivEvent şi President Models, ce o reprezintă pe tânără.

Tânăra şi-a sărbătorit ziua de naştere în data de 13 octombrie, împreună cu organizatorii concursului şi celelalte concurente, care i-au pregătit o petrecere-surpriză. În această vară, Beatrix Julia Hack a câştigat locul al doilea la concursul Miss Universe România. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite