O actriţă, o „bebeluşă“ şi doi „iepuraşi“ la „Dansez“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Ioniţă şi Bianca  Drăguşanu
Oana Ioniţă şi Bianca Drăguşanu

Monica Davidescu, Oana Ioniţă, Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu sunt cele patru prezenţe feminine alese pentru cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“.

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine" va începe din nou, la Pro TV, pe 26 octombrie, de la ora 20.30. Şi anul acesta, opt vedete autohtone vor încinge ringul de dans în speranţa că vor putea ajuta la împlinirea visurilor unor oameni cu poveşti de viaţă emoţionante, care au mare nevoie de ajutor. Ca şi la precedentele sezoane, la „Dansez pentru tine" vor participa patru vedete feminine şi patru vedete masculine, care vor însoţi opt concurenţi.

Actriţa Monica Davidescu şi „bebeluşa" Oana Ioniţă, cunoscută de la „Cronica Cârcotaşilor", vor concura alături de doi foşti „iepuraşi" Playboy, Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu. Echipa masculină nu este nici ea mai prejos, aceasta fiind formată din gimnastul  Marian Drăgulescu, cântăreţii Pavel Stratan şi Şerban Copoţ, alias „Hienă" de la trupa Animal X, şi Daniel „Max" Dragomir, participant la primul sezon al emisiunii „Vocea României".

Cele opt vedete sunt şi ele pline de emoţii, deoarece ştiu că de ele depinde soarta unor oameni care au mare nevoie de ajutor. Pentru a participa la acest concurs, actriţa Monica Davidescu a trebuit să-şi dea fetiţa, în vârstă de 2 ani, la creşă. „Repetiţiile pentru noile premiere de teatru din septembrie nu se suprapun peste cele de la «Dansez pentru tine», care vor începe în octombrie.

Cu fetiţa noastră va sta soţul meu (n.r - Aurelian Temişan). El mi-a şi promis că-şi va mai amâna unele lucuri ca să stea şi mai mult cu Dora. Fetiţa va merge la creşă şi la un centru educaţional o parte din zi", a declarat Monica. La fel ca Monica, şi Nicoleta şi-a lăsat cei patru copii în grija soţului, Zsolt Csergo, a bunicilor şi a bonelor.

Bianca Drăguşanu concurează accidentată

Bianca Drăguşanu n-are copii, însă are probleme destul de mari cu piciorul la care s-a operat şi se teme să nu-i joace feste în timpul antrenamentelor, dar mizează pe faptul că este foarte ambiţioasă. „La mine, singura problemă ar putea fi piciorul drept. Dar voi lupta şi, atâta vreme cât lupt cu sufletul, cu inima, cred că voi putea duce la bun sfârşit competiţia", a declarat Bianca.

În ceea ce priveşte tabăra masculină, Pavel Stratan spune că a acceptat această provocare, în primul rând, pentru că vrea să ajute, dar şi pentru că „Dansez pentru tine" este ceva nou, un moment în viaţă ce îi dă ocazia să se autodepăşească.

„Cu toate că nu am dansat niciodată, dar niciodată în viaţă, asta nu mă va împiedica să demonstrez că cel care se străduieşte şi pune suflet în ceea ce face se descurcă şi reuşeşte în tot ce-şi propune. Cu dansul este la fel ca atunci când înveţi să cânţi la chitară sau să faci alte lucruri care implică coordonarea mişcărilor fizice cu mintea. Eu cred că cei care reuşesc să facă ceva bine, cu siguranţă se vor descurca să mai facă şi altceva la fel de bine", a mărturisit cântăreţul.

Daniel „Max" Dragomir a promis că, dacă va câştiga concursul, îşi va purta în braţe partenera de la Buftea până în Bucureşti, iar gimnastul Marian Drăgulescu este ferm convins că anii întregi de antrenamente îl vor ajuta să fie şi în timpul show-ului într-o formă fizică de invidiat, dar se teme totuşi de anumite stiluri de dans.

„Nu am stat deloc pe gânduri pentru a spune da acestei provocări. Miza este mare, în mâinile şi picioarele mele stă visul cuiva. Cred că voi fi bun la populară, însă cu salsa şi cu tangoul îmi va fi mai greu", crede gimnastul.

Cât despre veritabilul „prădător" Hienă, el a declarat de la bun început că intră în această competiţie cu un singur scop: acela de a câştiga.

"Cred că voi fi bun la populară, însă cu salsa şi cu tangoul îmi va fi mai greu."
Marian Drăgulescu gimnast

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite