Nunţile săptămânii. Vedetele şi-au pus pirostriile în direct, la TV. Vanghelie a luat parte la o nuntă evreiască cu 200 de invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rochii de mireasă
Rochii de mireasă

Săptămâna aceasta a fost acaparată de petrecerile vedetelor autohtone care au decis să-şi oficializeze relaţiile, unele mai devreme, altele după câţiva ani de relaţie.

Atât nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă de la Bucureşti, cât şi cea a Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, de la Miercurea Ciuc, au fost subiecte intens mediatizate. Ceva mai pitită de ochii presei s-a desfăşurat însă nunta preşedintelui comunităţii evreieşti din Bucureşti, Erwin Simsensohn . Acesta a organizat o mare petrecere la Predeal în cinstea căsătoriei sale. La eveniment , între cei 200 de invitaţi de seamă, s-a regăsit şi cuplul Marian Vanghelie şi Oana Mizil. Nunta a fost discretă, iar inviaţii au avut la dispoziţie întreg hotelul, acesta fiind închiriat special pentru marele eveniment.

Nunta evreiasca

Captură foto

Erwin Simsensohn şi soţia sa formează un cuplu de mai bine de doi ani şi au decis să-şi oficializeze relaţia. Mirele a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Eliza: „Am luat un inel, am luat 55 de trandafiri, pentru că eu am 32, ea 23, şi am mers în sala de curs la medicină şi am intrat în timpul cursului, am îngenunchiat în faţa ei şi i-am pus întrebarea. Şi răspunsul ei a fost, normal, da".

Nicoleta Luciu la biserică

Tot ieri, într-o singură zi, Nicoleta Luciu s-a căsătorit civil, religios şi şi-a botezat tripleţii, Karoly, Kevin şi Kim. Presa a fost cu ochii pe frumoasa brunetă, iar Cătălin Măruţă a răspuns prezent la eveniment şi nu a ratat momentul în care a luat declaraţii mamei şi soacrei Nicoletei şi nici momentul în care s-a furat mireasa. Petrecerea a avut loc la un restaurant de cinci stele din Miercurea Ciuc, iar printre cadourile primite de proaspăta mireasă s-a numărat o carte de bucate de la primarului oraşului Mirecurea Ciuc şi un tablou cu tripleţii.

Pepe şi Raluca

Captură foto

Ceva mai problematică în atenţia presei a fost nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă. Cei doi au spus „da" în direct la „Happy Hour", într-un cadru amenajat special pentru acest eveniment. Chiar dacă legea prevede că un mariaj se poate încheia doar în sediul serviciului de stare civilă, mirii au preferat să recreeze ceremonia într-un local din nordul Capitalei. Măruţă, care a fost şi naş de această dată a avut mai mult de furcă. Pe lângă rolul de părinte spiritual el a fost şi prezentatorul evenimentului şi a scos bani din buzunar să plătească pentru mirele furat. Petrecerea a ţinut până în zori şi mirii nu s-au sfiit să arate lumii întregi cum s-au distrat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite