Călin Goia, solist Voltaj: „Nu suferim că nu suntem difuzaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Voltaj
Trupa Voltaj

Călin Goia, solistul formaţiei Voltaj, face o comparaţie între ce era şi ceea ce este trupa acum: nu mai este „pe trend“, dar nici nu disperă. „Radiourile nu ne mai difuzează pentru că avem piese în limba română“, este o declaraţie a lui Călin Goia, publicată de site-ul showbiz.ro. Contactat de „Adevărul“, solistul trupei Voltaj a confirmat ideea din titlul articolului, dar a nuanţat-o.

El a precizat că trupa nu simte „o apăsare din faptul că Voltaj nu mai este difuzată atât de mult ca în urmă cu cinci ani", subliniind comparaţia dintre atunci şi acum.

 „Ideea este că nu mai suntem difuzaţi ca în 2006. Noi cântăm în limba română. Iar acum, pe piaţa muzicală este un trend house, în limba engleză. Nu suferim pentru faptul că nu mai suntem difuzaţi ca acum cinci ani. La Kiss FM, ultimul nostru single, «Dă vina pe Voltaj», a fost difuzat recent. A nu se înţelege că noi ne plângem", a declarat Călin Goia pentru „Adevărul".

Engleza nu e pentru toţi

Goia a subliniat că noilor artişti, precum Inna, Eduard Maya, Alexandra Stan, le este „la îndemână" să cânte în limba engleză. „Cântăreţii din noul val şi-au propus să atace piaţa din afară şi este normal să se adreseze în engleză. Noi avem un mesaj de transmis în limba română. Că o să încercăm şi noi să cântăm piesele noastre, în varianta engleză, este altceva. O vom face, dar nu ne facem iluzii că o să rupem piaţa", a declarat Călin Goia.

Acesta a precizat că noul single al trupei, „Dă vina pe Voltaj", beneficiază de un videoclip care, începând de luni, va fi difuzat de posturile muzicale. Cel de-al doilea single, „Lumea e a mea", este în lucru. Următorul concert al trupei va fi pe 1 Decembrie, în Austria. „Vom cânta la Kaprun, o staţiune turistică. Sunt foarte mulţi români care merg să schieze acolo şi suntem solicitaţi. Şi anul trecut am cântat acolo şi la concertele noastre au venit şi nemţi, şi austrieci. Le-a plăcut foarte mult şi s-au manifestat ca atare. Au aflat, cu acea ocazie, că 1 Decembrie este Ziua Naţională a României", a precizat Goia.

"Cântăreţii din noul val şi-au propus să atace piaţa din afară şi este normal să se adreseze în engleză. Noi avem un mesaj de transmis în limba română."
Călin Goia
solist Voltaj

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite