Noua iubită a lui James Bond e grecoaică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tonia  Sotiropoulou
Tonia Sotiropoulou

Actriţa şi top-modelul grec Tonia Sotiropoulou a făcut furori după ce a fost anunţat oficial că ea va juca rolul celei de-a treia fete Bond din filmul „Skyfall“, următorul lungmetraj din franciza „James Bond“.

Tonia va interpreta rolul unei femei cu care renumitul agent 007 are o relaţie pasională. Celelalte două „Bond Girls" (fetele Bond) din acest film vor fi interpretate de actriţele Bérénice Marlohe şi Naomi Harris.

Potrivit site-ului britanic SkyNews, Tonia Sotiropoulou a confirmat pe Facebook faptul că a fost distribuită în acest rol cu mesajul: „Dragi prieteni, am fost anunţată în mod oficial că am primit un rol în noul film din seria «James Bond»! Turcia, sosesc! Vă mulţumesc tuturor pentru dragostea şi sprijinul vostru. Aceasta este cea mai fericită zi din viaţa mea".

Bérénice Marlohe

E colegă cu „fiţoasa de la duster"

Ironia face ca Sotiropoulou să fi dat iniţial o probă pentru rolul Severine, însă aceasta a pierdut în faţa viitoarei colege de platou, actriţa franceză Bérénice Marlohe.

Chiar dacă Tonia este bilingvă, a studiat actoria la Atena şi a apărut în mai multe producţii de televiziune din ţara ei natală, înainte de a se muta la Londra, franţuzoaica a fost considerată mai potrivită de către producători pentru rolul  seducătoarei Severine.

image

Naomi Harris

Top-modelul grec i-a impresionat însă pe producătorii francizei, aşa că aceştia au decis să îi acorde şansa unei noi audiţii pentru un rol secundar în film. Astfel, Tonia va interpreta rolul unei femei misterioase care îl va seduce pe agentul 007, rol jucat de Daniel Craig, în câteva scene fierbinţi, ce vor fi difuzate în prima parte a filmului „Skyfall".

Naomi  Harris

Bérénice Marlohe, cea care i-a suflat grecoaicei rolul personajului Severine, este cunoscută de publicul larg drept „fiţoasa din reclama la Duster" cea care spune cu nonşalanţă când aude preţul maşinii: „E prea puţin. La valoarea noastră".

Gurile rele spun că tot de la acea apariţie ar fi remarcat-o şi regizorul Sam Mendes, lucru care i-ar fi uşurat acesteia obţinerea rolului. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite