Noi dezvăluiri în cazul “Mălina Olinescu”: legiştii spun că artista nu s-ar fi sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mălina Olinescu
Mălina Olinescu

La jumătate de an de la dispariţia Mălinei Olinescu, misterul continuă să persiste în privinţa modului în care regretata artistă a murit.

Potrivit ziarului "Ring", ultimele cercetări tind nu spre varianta unei sinucideri - aşa cum s-a crezut până acum -, ci spre ipoteza unui accident.

Chestionaţi de anchetatori cu privire la măsura în care "combinaţia dintre alcool etilic şi medicamentul midazolam" - cocktail depistat în corpul cântăreţei în proporţii bine determinate de analiza toxicologică - a avut posibilitatea "de a influenţa capacităţile psihofizice" ale Mălinei, legiştii au lăsat de înţeles că artista ar fi suferit un accident.

"Combinaţia de alcool etilic şi midazolam în cazul «Mălina Olinescu», la valorile determinate toxicologic la cadavru (n.r. - 0,5 la mie alcool în sânge şi 0,75 la mie alcool în urină, plus urme de midazolam), a putut determina, în perioada premergătoare decesului, apariţia unei dezorientări tempo-spaţiale în măsură mai mare sau mai mică în raport cu reactivitatea individuală, mai ales raportat la reacţia la alcool", este concluzia legiştilor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite