No, bine... „Dansez pentru tine“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Vântur şi Ştefan Bănică, prezentatorii show-ului "Dansez pentru tine"
Iulia Vântur şi Ştefan Bănică, prezentatorii show-ului "Dansez pentru tine"

În cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine" va fi invazie de ardeleni: jumătate dintre concurenţii care visează la marele premiu de 60.000 de euro sunt originari din oraşe transilvănene.

Noul sezon al concursului „Dansez pentru tine" debutează vinerea aceasta, la Pro TV, de la ora 20.30. La fel ca în sezoanele precedente, opt concurenţi intră pe ringul de dans în speranţa că show-ul le va schimba viaţa. Această ediţie este şi o competiţie a Ardealului, jumătate dintre concurenţi - Attila Hainer, Vasile Soldea, Kovacs Ali Stoica şi Diana Pop - fiind originari din această regiune.
Începând cu a doua emisiune, o pereche va părăsi competiţia, în funcţie de notele obţinute de la public şi de la cei patru juraţi. Noul sezon aduce o modificare în componenţa juriului, coregraful Edi Stancu luându-i locul lui Cornel Patrichi, care a hotărât să părăsească această emisiune.
Alături de cei opt concurenţi, vor păşi pe ringul de dans şi opt vedete, care au acceptat provocarea şi au promis că vor face tot posibilul ca visul partenerilor lor să devină realitate. Astfel, foştii iepuraşi „Playboy" Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu, „Bebeluşa" Oana Ioniţă, actriţa Monica Davidescu, gimnastul Marian Drăgulescu, fostul concurent la „Vocea României" Daniel Max Dragomir şi cântăreţii Pavel Stratan şi Şerban Copoţ, alias „Hienă", vor aprinde „flacăra speranţei" alături de partenerii lor.

BIANCA ŞI MONICA, ACCIDENTATE
Bianca Drăguşanu intră în concurs accidentată la piciorul drept. Vedeta are un hematom care o chinuieşte frecvent şi îi este teamă ca nu cumva să aibă probleme pe parcursul competiţiei. La 18 ani, vedeta a fost la un pas de a rămâne fără picior. „Am avut o infecţie gravă, am stat internată în spital, eram sub ¬anestezie şi îmi aduc aminte cum mama era cât pe-aci să semneze acea hârtie care le dădea acordul doctorilor să-mi amputeze piciorul", a mărturisit Bianca.
Pe Bianca Drăguşanu o sperie însă cel mai mult dansul în ploaie. „Mi-e teamă de această probă, pentru că o să încerc să nu-mi expun trupul şi părţile pe care toată lumea se aşteaptă să le vadă şi pe care le-a tot văzut până acum", a spus Bianca.
Monica Davidescu are şi ea probleme. Actriţa s-a accidentat la antrenamente. „Am făcut o întindere de ligament la şold. Este destul de dureroasă, nu mă lasă nici să mă aşez, nici să mă ridic, nici să merg, nici să stau... e tare sâcâitoare", a spus Monica.

MARIAN DRĂGULESCU ŞI „HIENĂ" SE TEM DE VALS
„Bebeluşa Oana", care este o profesionistă a dansului, a întâmpinat şi ea greutăţi la repetiţii. „Eu şi partenerul meu repetăm zilnic cel puţin şase ore, după care cad, sunt extenuată. E foarte obositor", a povestit Oana. Vedeta are şi o problemă medicală, care i-ar putea crea neplăceri. „După naştere, am rămas cu o afecţiune în zona abdomenului, diastasis recti (separarea muşchilor abdominali - n.r.). Mă protejez cu ajutorul unui brâu special". „Bebeluşa" spune că singurul lucru de care se teme sunt accidentările.

Gimnastul Marian Drăgulescu, care miza pe forma sa fizică bună, este şi el destul de obosit după repetiţiile de până acum şi spune că se teme foarte tare de anumite stiluri de dans. „Am acumulat multă oboseală, mă bag în pat înainte de ora 22.00 şi dorm neîntors toată noaptea. Dintre toate dansurile pe care le-am repetat până acum, cel mai greu mi se pare valsul", a declarat gimnastul.
Şerban Copoţ, alias „Hienă", se teme şi el tot de vals. Deşi ritmul în care au loc antrenamentele i se pare epuizant, acesta spune că partenera sa merită tot efortul. „Mi se pare foarte greu. Cu valsul, de exemplu, nu
m-am intersectat niciodată, iar acum transpir litri de apă încercând să-i aflu secretul. Am genunchii vineţi, am febră musculară şi am avut câteva dimineţi când m-am ridicat din pat ca o ţestoasă întoarsă pe carapace. Este extenuant ritmul, dar la sfârşitul zilei, când mă uit în ochii partenerei mele, găsesc rostul celor ce mi se întâmplă", a mărturisit „Hienă".
La rândul său, cântăreţul Pavel Stratan, care mărturisea înainte de începerea antrenamentelor că nu va avea probleme cu efortul, acum şi-a schimbat părerea. „Nu cred că am făcut în viaţa mea un efort aşa de mare. De 12 ani merg zilnic la sala de forţă şi mi se părea că acesta e cel mai greu lucru. Acum, sala e floare la ureche. Cred că am febră şi la ochi", a povestit Pavel Stratan.

NICOLETA LUCIU, PROBLEME CU SÂNII
Dacă toate celelalte vedete se plâng că ritmul este obositor, Nicoleta Luciu este cea mai încrezătoare şi spune că nu se teme de nimic. „Nu mi se par grele antrenamentele. Asta poate pentru că eram în formă dinainte, fiindcă mergeam la sală. După antrenamente, merg acasă la copiii mei sau mă duc direct la concerte, dacă asta am planificat", a declarat vedeta. Nicoleta va purta, pe parcursul competiţiei, nişte bustiere speciale, pentru ca sânii mari, care au făcut-o celebră, să nu-i dea bătăi de cap.
În prima ediţie, atmosfera va fi una de basm, deoarece echipele vor dansa pe ritmuri de vals având ca temă „Povestea lui Harap Alb".

POVEŞTILE CELOR OPT CONCURENŢI

Vedetă: Monica Davidescu (stânga)
Concurent: George Boghian
Coregraf: Cocuţa (Andra Gheorghe)

Dansez

Monica Davidescu intră în ringul visurilor alături de George Boghian. Născut într-o familie cu şapte copii din Dorohoi, având un tată violent şi bolnav, George, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori şi-a şi pierdut viaţa. După ce a trăit clipe de coşmar cât timp a fost instituţionalizat, George visează acum să cumpere o casă pentru familia sa.

Vedetă: Bianca Drăguşanu
Concurent: Vasile Soldea (stânga)
Coregraf: Daniel Dobre

Bianca Dragusanu

Bianca Drăguşanu face echipă cu Vasile Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. După ce a crescut în casă cu un tată violent şi alcoolic, mama lui s-a trezit prinsă într-o căsnicie dureroasă. Până să-l aibă pe Vasile, femeia a pierdut numeroase sarcini. Ghinioanele nu s-au oprit însă aici pentru cei doi: când erau pe punctul de a-şi regăsi echilibrul după divorţul solicitant, Olga s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut să lucreze. Şansa părea să-i surâdă atunci când un bărbat din Germania i-a propus un trai decent peste hotare, dar mama lui Vasile a ajuns, de fapt, să fie folosită drept paravan în casa în care bărbatul locuieşte alături de iubitul lui. Ca şi când asta nu ar fi fost destul, Olga a devenit în timp un fel de servitoare a lor.

Vedetă: Nicoleta Luciu
Concurent: Attila Hainer (dreapta)
Coregraf: Bogdan Boantă

Nicoleta Luciu Dansez pentru tine

Nicoleta Luciu luptă alături de Attila Hainer, a cărui dorinţă arzătoare este aceea de a construi o casă pentru părinţii săi. Tânărul, originar din Oradea, nu şi-a dat seama că a te naşte într-o familie de romi îţi poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la şcoală. Marginalizat, evitat şi tratat în permanenţă altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rom. Ghinioanele s-au ţinut lanţ şi pentru părinţii lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să muncească. Dansul a fost norocul lui Attila, pentru că el face parte dintr-o trupă în care este perfect integrat.

Vedetă: Şerban Copoţ, „Hienă" (dreapta)
Concurent: Valentina Hainăroşie
Coregraf: Lilian Cărăuş

Serban Copot

Şerban Copoţ, „Hienă" de la Animal X, participă alături de Valentina Hainăroşie, din Bucureşti. Valentina este unul dintre sutele de mii de copii din România care s-au văzut singuri pe lume după ce părinţii au fost nevoiţi să ia calea străinătăţii. Ani întregi de sacrificii şi muncă au fost făcuţi scrum, după ce standul angro din care îşi câştigau pâinea a fost mistuit de flăcări. Iar pentru Valentina necazurile abia începeau. Bunicul s-a accidentat grav şi a murit, bunica a căzut pradă Alzheimerului şi din cauza datoriilor acumulate, părinţii ei au fost obligaţi să-şi vândă apartamentul, iar tânăra a fost nevoită să se angajeze pe când avea numai 14 ani.

Vedetă: Oana Ioniţă
Concurent: Kovacs Ali Stoica (stânga)
Coregraf: Istvan (Dragoş Roşu)

Oana Ionita

Oana Ioniţă dansează pentru Kovacs Ali Stoica, din Carei, care vrea să aducă zâmbetul pe chipul părinţilor lui. Aceştia au adăpostit în propria casă un om care le-a adus numai necazuri. Sora lui Ali s-a îndrăgostit de acest individ şi chiar şi-a părăsit familia pentru el. Şocaţi de-a dreptul de cele întâmplate, părinţii au început să aibă din ce în ce mai multe probleme: tatăl s-a apucat de băutură, iar mama s-a îmbolnăvit. Situaţia financiară a familiei s-a degradat tot mai mult până când, constrânşi de împrejurări, părinţii au decis să plece în Spania, la muncă. Însă nici acolo soarta nu le-a surâs. Acum, Ali vrea din tot sufletul să-şi vadă familia la adăpost de orice grijă.

Vedetă: Marian Drăgulescu
Concurent: Adriana Lupu (centru)
Coregraf: Doina Botiş

Marian Dragulescu

Marian Drăgulescu dansează pentru a sparge ghinionul din familia Adrianei Lupu, din Iaşi. După ce au făcut nenumărate sacrificii pentru a-şi renova casa, toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei, atunci când inundaţiile au lovit fără milă. Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma şocului suferit după această catastrofă. Adriana vrea să ofere familiei sale un trai mai bun.

Vedetă: Daniel Max Dragomir
Concurent: Diana Pop (stânga)
Coregraf: Vica (Victoria Bucun)

Dansez

Daniel Max Dragomir intră pe ring alături de Diana Pop, din Cluj-Napoca. Diana este foarte talentată şi îşi doreşte să devină coregrafă, însă situaţia financiară precară a familiei nu-i permite să se întreţină din dans. Visul fetei este o prelungire a dorinţelor mamei sale, care, tot din cauza lipsei banilor, nu a putut să facă o carieră în balet.

Vedetă: Pavel Stratan
Concurent: Andreea Cristina Preda (stânga)
Coregraf: Căprioara (Georgiana Căiţa)

Pavel Stratan

Pavel Stratan este partenerul Andreei Cristina Preda, din Bucureşti, o tânără care vrea să se revanşeze faţă de sora ei, care şi-a sacrificat copilăria pentru a avea grijă de Cristina, după ce tatăl lor s-a îmbolnăvit, suferind trei atacuri cerebrale, iar mama lor s-a stins, doborâtă de atâtea încercări. Aflate la o vârstă fragedă, cele două surori au rămas nu doar fără fiinţa cea mai dragă de pe lume, ci şi cu responsabilitatea uriaşă faţă de tatăl lor, care trebuia îngrijit. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite