GALERIE FOTO Nicoleta Luciu, căsătorită oficial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta Luciu semnează actele prin care devine doamna Nicoleta Csergo
Nicoleta Luciu semnează actele prin care devine doamna Nicoleta Csergo

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo a spus „Da!" în fața ofițerului stării civile, la ceremonia care a avut loc în jurul orei 15.00.

UPDATE 18:40 Gata şi botezul! Printre invitaţi s-au numărat şi impresarul Radu Groza, însoţit de iubita lui, Roxana Nemeş, dar şi Roxana Ciuhulescu şi soţul ei.

UPDATE 18:00 Slujba de cununie, ce s-a ţinut jumătate în română şi jumătate în limba maghiară, s-a încheiat în urmă cu câteva minute. Mirii au avut verighete marca Cartier, făcute cadou de către naşii Marina şi Peter Imre. Urmează slujba de botez a tripleţilor fericitului cuplu.

UPDATE 17.20 Ceremonia religioasă a început în urmă cu câteva minute. Dacă la cununia civilă mirii au fost foarte calmi, de această dată Nicoleta a recunoscut că au cuprins-o emoţiile. Ceremonia este în limba maghiară.

Nicoleta Luciu la biserică

Pregătiți-vă pentru un nou nume de vedetă. Nicoleta Luciu și-a pierdut numele de fată și se va numi doamna Csergo! Atât ea, cât şi soţul ei, Zsolt Csergo au făcut primul pas în căsnicie.

Frumoasa bruneta şi prosperul om de afaceri au spus DA în faţa ofiţerului stării civile.

Cununia a fost oficiată atât în limba română, cât şi în limba maghiară. Zsolt a răspuns DA " IGHEM" în limba maghiară, iar Nicoleta în română.

Primul cadou de nuntă a venit din partea primarului oraşului Mirecurea Ciuc, care i-a dăruit Nicoletei o carte de bucate.

Naşul Peter Imre, alături de cei doi proaspeţi miri

Peter Imre

Click pe imagine pentru galerie foto!

Nicoleta şi Zsolt se căsătoresc religios la Mânăstire

Marele eveniment va avea loc azi, 21 aprilie, tot la Miercurea Ciuc, oraşul natal al lui Zsolt, la 17.00 îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu la Mănăstirea Fecioara Maria din Şumuleu, iar naşi le vor fi Peter L. Imre şi soţia sa, Marina, care le-au fost alături şi la cununia oficială.

Click aici pentru galerie foto!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite