Nicoleta Luciu: „Dacă ştiam că este atât de frumos, aş fi făcut mai devreme copii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta Luciu spune că nimic nu este mai frumos decât să-şi  vadă copiii crescând  în fiecare zi
Nicoleta Luciu spune că nimic nu este mai frumos decât să-şi vadă copiii crescând în fiecare zi

Mamă de tripleţi, Nicoleta Luciu (31 de ani) face faţă cu brio provocărilor, în fiecare zi. De o lună şi jumătate de când au venit pe lume, Kim, Kevin şi Karoly sunt prioritatea Nicoletei.

Vedeta, care mai are un băieţel, este mamă cu normă întreagă, lucru care nu o oboseşte, ci, dimpotrivă, o menţine în formă. „Îmi place să am casa plină de copii. Dacă ştiam că este atât de frumos, aş fi făcut mai devreme copii. Nu este greu, cum faci pentru unul, aşa faci şi pentru trei", spune Nicoleta. „Priorităţile sunt aceleaşi ca înainte. Îmi petrec timpul liber acasă, nu în oraş. Orice întâlnire pe care vreau să o am, o stabilesc în apropiere de casă sau chiar la mine acasă, în orele în care copiii dorm", mărturiseşte Nicoleta.

Ea recunoaşte, totuşi, că are nevoie de ajutor cu bebeluşii: „Am două bone, una de noapte, alta de zi. Din când în când mă ajută bunicile copiilor şi sora mea, Iuliana. Am ştiut de la bun început la ce să mă aştept, mai ales că am experienţa tripleţilor prietenei mele, Luminiţa".Nicoleta mărturiseşte că, până acum, niciun lucru nu i s-a părut dificil ca mamă de tripleţi, însă clipele frumoase sunt nenumărate. „Cel mai frumos mi se pare să-i văd pe toţi trei cum cresc de la o zi la alta", spune vedeta Acasă TV.

De la stânga la dreapta: băieţii Kevin şi Karoly şi fetiţa Kim   captură acasă TV



Şi pentru că mulţi reprezentanţi ai sexului tare aveau dileme referitoare la alăptarea celor trei copii, Nicoleta a elucidat, sec, „misterul": „Cu biberonul. Eu pe unul, o bonă pe altul şi, când se eliberează una dintre noi, pe al treilea". Deşi a mărturisit că, imediat după naştere, îi mai încurca pe cei mici, mai ales noaptea, acum Nicoleta nu mai are vreo problemă să-i deosebească: „Kevin are buzele cărnoase şi genele lungi ca ale Iulianei, Kim seamănă cu Zsolt, iar Karoly este cel mai cuminte, plânge cel mai frumos dintre toţi trei". Şi Zsolt jr, fiul în vârstă de 3 ani al vedetei, este foarte grijuliu cu bebeluşii. „Când vine de la grădiniţă, se duce imediat să-i vadă. Ne ajută când le facem băiţă, ne mai ajută să le punem suzetele atunci când plâng", povesteşte, mândră, mămica tripleţilor.

O mămică sexy

Deşi au împreună patru copii, Nicoleta şi partenerul ei, Zsolt Csergo, nu se grăbesc să-şi oficializeze relaţia. Reprezintă micuţii o garanţie mai mare decât un certificat de căsătorie? „Nu am pus problema aşa. Amândoi suntem împliniţi sufleteşte şi ne înţelegem foarte bine", mai spune vedeta postului Acasă. Considerată una dintre cele mai sexy femei din România, Nicoleta spune că nu pregăteşte o revenire în televiziune în curând, pentru că „prioritari sunt copiii", dar îşi doreşte să revină la forma care a consacrat-o.

Aşa că, în puţinul timp

liber, are grijă de ea, iar de la naştere şi până acum a slăbit peste zece kilograme. „Am început să merg la o clinică unde fac tratament împotriva vergeturilor şi pentru refacerea tonusului pielii. Fac sport, merg la înot, iar o dată pe săptămână merg la film", mărturiseşte ea.

"Îi hrănesc cu biberonul. Eu pe unul, o bonă pe altul şi, când se eliberează una dintre noi, pe al treilea.''
Nicoleta Luciu vedetă TV

De la stânga la dreapta: băieţii Kevin şi Karoly şi fetiţa Kim  p captură acasă TV
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite