Nicoleta, lună de miere cu zece persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo se pregătesc să plece în luna de miere. Ca destinaţie au ales Croaţia, ţara în care şi-au petrecut vacanţele în ultimii ani. Luna de miere nu va fi însă un motiv de intimitate completă şi de odihnă.

Daca alte cupluri abia aşteaptă să-şi petreacă timpul în intimitate, nu acelaşi lucru s-ar putea spune şi despre ei. Asta pentru că vor pleca în luna de miere cu încă opt persoane. Nicoleta nu-şi poate lăsa copiii în România. Astfel îi va avea alături pe cei trei bebeluşi, pe fiul cel mare, trei bone şi pe sora ei, Iuliana, relatează „ADPM".

„La ei, după şapte ani de relaţie si patru copii, e totul la fel ca înainte. Nu are ce să schimbe căsătoria. La două zile după nuntă, Zsolt a plecat în Croaţia, are acolo nişte treburi şi, în plus, pune totul la punct pentru luna de miere. Au ales să meargă împreună cu cei patru copii, este prima vacanţă în această formulă, aşa că vor avea trei bone, dintre care una e posibil să fie mama Nicoletei", a declarat o sursă pentru „Cancan".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite