Nicole Kidman, într-un documentar care promovează România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole Kidman
Nicole Kidman

Actriţa australiană Nicole Kidman ar putea promova atracţiile turistice româneşti într-un documentar care urmează să fie realizat de Travel Chanel, potrivit producătorului filmului „Wild Carpathia", Paul Lister, citat de Mediafax.

Lister a adăugat că intenţionează să se întâlnească cu câţiva actori din „Cold Mountain", filmul care s-a turnat cu aproape zece ani în urmă în România. Filmul i-a avut ca protagonişti pe Nicole Kidman, Jude Law şi Rene Zellweger.

„Cred că am putea găsi interes din partea lor pentru a participa la alte documentare despre România. Mă gândesc la Nicole Kidman. Cred că e o idee bună să implicăm vedete. Este evident că avându-l pe Prinţul Charles în primul documentar a fost ca un magnet", a afirmat producătorul de la Travel Channel.

Printre protagoniştii filmului s-a numărat şi prinţul Charles.

„A fost destul de greu să-l convingem pe Prinţul Charles să filmeze cu noi. Când ne-am apucat să filmăm, ştiam că Prinţul Charles este acolo, în România, şi până la urmă un foarte bun prieten de-al lui, Patrick, l-a convins că este o idee bună să apară în acest film. Prinţul Charles este îndrăgostit de România şi acest lucru s-a văzut pe parcursul filmărilor. În plus, este foarte îngrijorat de soarta pădurilor din România, care ar trebui păstrate aşa cum sunt", a spus Paul Lister.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite