Nick Stahl, starul din „Terminator 3“, arestat pentru că n-a avut bani de taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Nick Stahl, starul din „Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor", a fost arestat, vineri, la Los Angeles, deoarece nu a avut suficienţi bani să îşi plătească taxiul.

Atunci când a ajuns la destinaţie, la Hollywood, şoferul l-a anunţat pe actor că trebuie să plătească suma de 84 de dolari.
Deoarece starul american nu avea asupra sa suficienţi bani şi nici o carte de credit, şoferul de taxi a chemat imediat un poliţist din apropiere, iar Nick Stahl a fost arestat, potrivit TMZ.com.
Actorul a fost arestat vineri dimineaţă şi a fost eliberat abia sâmbătă după-amiază, după ce a plătit o cauţiune de 500 de dolari.
Nick Stahl a devenit cunoscut odată cu rolul din filmul „Omul fără chip/ The Man Without a Face" (1993) în care a jucat alături de Mel Gibson. Actorul s-a făcut remarcat apoi în alte câteva producţii apreciate de public şi de critici, precum „La hotarul dintre viaţă şi moarte/ The Thin Red Line", „Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor", „Sin City", dar şi în serialul de televiziune „Carnivale".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite